image Jacob Mouritsen, Morten Dyg, Nicolas Jørgensen og Mathias Munk har for 2. gang sendt B1909 op fra Albaniserien
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
12. juni 2017 kl. 08:13
B1909 fejrede oprykningen med 4-1 over Næsby
Allerede inden fredagens hjemmekamp mod Næsby, havde nierne sikret sig oprykning til Danmarksserien, via KRFK's pointtab på Ærø. Alligevel leverede de røde en solid præstation mod Næsby, som blev sendt retur over Odins Bro med et 4-1 nederlag i bagagen. Mathias Munk (2), Nicolas Jørgensen og Jonas Skærlund stod for målene.

Kampen blev reelt allerede afgjort i første halvleg, hvor B1909 i silende regnvejr fik sat tingene på plads. Fra første minut svingede værterne taktstokken, og sad på spillet i det meste af halvlegen. Nicolas Jørgensen sendte de røde i front omkring halvvejs, da han flot udnyttede en stikning i dybden.

Kort efter øgede topscorer, Mathias Munk, til 2-0, ligeledes via en stikning i dybden, som blev sendt ind med en afslutning i en blød bue over den fremstormende målmand.

Herefter bølgede det lidt frem og tilbage, og det lignede længe 2-0 ved pausen. Men kort før sidebyttet nettede Jonas Skærlund til 3-0, da han i ren Messi-stil afdriblede det meste af Næsby-forsvaret, og lagde bolden i kassen. Endnu et flot mål.

Anden halvleg nåede aldrig samme højder, hvilket må tilskrives såvel regnvejret som den røde koncentration. Tempoet faldt og begge hold manglede den sidste gnist til at gennemføre de få lovende angreb.
Gæsterne fik reduceret med fem minutter igen, inden Mathias Munk slukkede med sin scoring til 4-1 i overtiden.

Efter kampen var der fest i klubhuset, med overrækkelse af pokal, check, trøjer og diverse præmier. 'We are the Champions' gjaldede ud af højttalerne på Gillested Park, og elefanten på førstesalen var atter vidne til en rød optur med elevatoren.

Stemningsbilleder, videoklip og teksten fra liveopdateringen kan ses på Facebook.com/B1909dk.

B1909 - Næsby           4 - 1   (3 - 0)