image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
02. april 2017 kl. 21:48
Mathias Munk var i hovedrollen, da B1909 søndag vandt 2-0 i Nyborg

B1909 sejrede søndag med 2-0 i Nyborg, og holder dermed fast i Albaniseriens førsteplads. Mathias Munk var manden bag begge de røde scoringer.

Begge hold lagde lidt usikkert fra land, formentlig i en blanding af at føle både hinanden og den noget ujævne og langhårede bane an. Langsomt fik nierne dog tilspillet sig et fint overtag, hvilket resulterede i et par pæne tilbud. Det største tilfaldt Mathias Munk, som pludselig blev sendt alene igennem med målmanden, men et kikset boldopspring udløste en afslutning langt over mål.

Anderledes skarp var Munk få minutter senere. Et præcist hjørnespark fra Jonas Skærlund blev forlænget, og tæt under mål headede Munk bolden i nettet til rød føring.

Omkring den halve time kom Munk igen i fokus, da han modtog en advarsel for protester over netop manglende gult kort, da en Nyborg-spiller kort forinden havde høstet Nicolas Jørgensen. At nogle dommere har større ører end øjne er en velkendt frase i fodboldkredse, og egentlig skal vi afholde os fra at give manden med fløjten muligheden for at trække et kort.

Nyborg havde en fin periode i overtal, men de røde gæster arbejdede hårdt og kløgtigt, og blev fuldtallige igen kort før pausen. 0-1 ved sidebyttet, hvilket var ganske fair efter spil og chancer.

Værterne kom bedst ud til anden omgang, og sad på initiativet i de første minutter. Et par enkelte chancer blev det også til, men Kim Larsen tog sig sikkert af det hele. Efterhånden fik nierne mere fat, og en længere periode med bølgende spil og mange opstillinger blev skudt igang.

Med godt et kvarter tilbage blev Nicolas Jørgensen sendt ti minutter i skammekrogen, da et sammenstød blev takseret til frispark og gult kort. Overtallet gav hjemmeholdet fornyet tro på tingene, mens nierne konstant lurede på en afgørende kontra. Dén opstod kort før tid, hvor en omstilling havnede hos Mathias Munk, som fra 35 meters afstand klappede til kuglen og sendte læderet i en hård bue over værterne keeper og direkte i nettet. 0-2, og sejren var i hus!

Med resultatet bevarer B1909 forspringet på to points i toppen, hvor samtlige konkurrenter ligeledes hentede fuldt hus.

Billeder fra kampen, teksten fra liveopdateringen, og videointerview med manager, Thomas Thorhøj, kan ses og høres på Facebook.com/B1909dk.

Nyborg GIF - B1909         0 - 2   (0 - 1)