image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
22. maj 2017 kl. 23:24
Lokalopgøret mellem OB og B1909 endte uafgjort

B1909 spillede fredag aften uafgjort 0-0, da de røde gæstede OB i den odenseanske ådal.

Nierne startede opgøret bedst, og var stærkt dominerende i kampens første kvarter. Eks-OB'eren Markus Bay havde første fine chance allerede i det første minut, men afslutningen gik kort forbi.

Frem mod pausen sad nierne på det meste, selvom værterne i mindre perioder var lidt mere med, og i sekvenser fik sat nogle pæne omstillinger ind. Men bortset fra en god chance kort før pausen, som Kim Larsen reddede flot, blev hjemmeholdet ikke rigtigt farlige. Ganske som B1909, der trods spilovertaget ikke fik produceret den afgørende mulighed.

I 2. halvleg fortsatte billedet, med nierne mest på bolden. Igen havde de røde en stærk indledning, hvor OB blev presset langt tilbage, og hvor det røde energi-niveau var højt. Man stod kun og ventede på det rette tidspunkt, hvor en mulig afgørende scoring kunne sættes ind.

Desværre udeblev den forløsende chance, trods tilløb til noget større. Omvendt havde værterne en god mulighed i slutfasen, hvor nierne kortvarigt var reduceret til ti mand grundet et gult kort. Slutfacit blev i nulløsning i Ådalen, hvilket fortsat placerer B1909 som Albaniseriens førerhund.

Teksten fra liveopdateringen og videointerview med manager Thorhøj kan ses på Facebook.com/B1909dk.

OB - B1909        0 - 0
Tilskuere: Ca. 175 ved kunstgræsbanen i Ådalen