image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
24. august 2019 kl. 10:03
Krarup/Espe blev besejret med 5-0 i Albaniserien
Efterårets første hjemmekamp på Gillested Park blev sikkert vundet med 5-0, efter en føring på 3-0 ved pausen. Nicolai Frederiksen med to mål, Marco Bertelsen, Jonas Lund og et selvmål sørgede for den røde sejr.
Nierne sad på det meste gennem hele kampen, og særligt i indledningen var gæsterne sjældent på besøg på den røde banehalvdel. Både Lund og Frederiksen havde fine muligheder i det første kvarter, men den sidste skarphed manglede.
Føringsmålet kom efter 18 minutter, hvor Frederiksen blev sendt afsted. Og med en resolut afslutning fra kanten af feltet, hamrede han bolden op i den modsatte krog.
Efter scoringen skruede nierne yderligere op for tempoet, og med to flotte mål af Marco Bertelsen og Jonas Lund - lige omkring den halve time - virkede kampen allerede afgjort.
Efter sidebyttet fortsatte den røde dominans, men tempoet dalede langsomt. Gæsterne blev ramt af et gult kort, og i undertalsperioden øgede Nicolai Frederiksen til 4-0.
I de sidste 10-15 minutter var der en række spilstop pga indskiftninger og frispark, og begge hold virkede som om de bare ventede på dommerens slutfløjt. Det blev dog til en enkelt rød scoring, da en hård afslutning endte i selvmål og dermed slutfacit 5-0.
-“Det lyder mærkeligt at fortælle, at vi stadig arbejder hårdt på at forbedre os, efter 2 sejre og en målscore på 12-1. Men vi skal spille hele kampe, og ikke miste kontrollen over vores eget spil i perioder, fordi vi bliver for ivrige. Jeg var tilfreds med cirka en time mod Krarup/Espe, hvor vi spiller tålmodigt og spiller chancerne større”, udtalte cheftræner John Andersen efter kampen.

B1909 - Krarup/Espe       5 - 0     (3 - 0)