image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
24. oktober 2017 kl. 07:36
B1913 besejrede nierne med 3-1 i lørdagens nostalgibrag

B1909 tabte lørdagens lokalopgør på Campusvej, hvor B1913 sejrede med 3-1, efter 1-1 ved pausen. Markus Bay udlignede for nierne i første halvleg.

Kampen blev afviklet på en tung og langhåret bane på Campus Road, hvor værterne ellers havde sat alle sejl til, og formåede at skabe en flot og stemningsfyldt ramme om opgøret.

Hjemmeholdet kom klart bedst fra start, og løb flere gange fra de rødes forsvar i kampens indledning. I løbet af de første ti minutter kunne tilskuernes let have noteret 2-3 mål, hvis de blå havde været skarpere foran Niclas Bechs bur. Omvendt havde de røde også et par fine tilbud, og således var opgøret skudt igang!

Den logiske første scoring faldt efter 12 minutter, da lynhurtige Rasmus Larsen nettede for værterne. Herefter fulgte en intens periode med mange nærkampe, inden Markus Bay fik udlignet efter små tyve minutter. Sikke en start!

Resten af halvlegen var med nierne mest på bolden, mens de blå satsede på farlige omstillinger. Der var høj tænding og mange nærkampe, og tilskuerne fik alle de elementer, som hører sig til i disse lokalopgør.

Omkring den halve time blev B1913 tilkendt et straffespark, som Niclas Bech fremragende fik blokeret. Et spark i venstre side af målet var luret af den røde keeper, som dermed sikrede nierne uafgjort ved sidebyttet.

Efter pausen satte de røde sig for alvor på spillet, og pressede værterne langt tilbage på egen halvdel. Overvægten gav flere gode tilbud, blandt andet til indskiftede Nicolas Jørgensen, som måtte se sit forsøg reddet på stregen. Jørgensen gjorde i øvrigt et ganske fint indhop, og var medvirkende til det røde pres.

Små ti minutter før tid udnyttede Valdemar Schousboe en blå kontra, med en scoring tæt under mål. Det faldt efter en lang periode, hvor der var lagt i ovnen til en rød scoring. Men som det ofte går, når man ikke selv får udnyttet overvægt og chancer, så slår modstanderen til i den anden ende.

Minuttet efter var Schousboe atter på pletten, og så var opgøret afgjort. De blå har tydeligvis udviklet sig til at være vores onde ånd i dette efterår, hvor vi har det svært med den direkte og meget hurtige tilgang til spillet.

I slutfasen pressede nierne på, men tættere end et Skærlund-frispark kort forbi, kom de røde gæster ikke. Således måtte Thorhøj notere et bittert nederlag, mens B1913 med sejren fik lidt luft i bundstriden.

Teksten fra liveopdateringen og videointerview med Thomas Thorhøj kan ses på Facebook.com/B1909dk.

B1913 - B1909            3 - 1    (1 - 1)