image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
20. august 2017 kl. 11:06
Publikum blev forkælet med flotte mål da 09 og 13 spillede 2-2

For første gang i efteråret var B1909 på hjemmebane, da det nyanlagte græstæppe på Gillested Park fredag aften dannede ramme om nostalgi-braget mod B1913. Et klassisk lokalopgør, som denne gang endte uafgjort 2-2, via røde scoringer fra Mathias Munk og Jonas Skærlund.

Nierne fik ellers en drømmestart, da Mathias Munk udnyttede en stikning på kanten af feltet, og flot sparkede bolden i en blød bue over Niclas Henriksen i det blå bur. Blot fem minutter spillet og rød føring.

Værterne var generelt mest på bolden i starten, mens gæsterne tydeligt satsede på hurtige omstillinger. Som halvlegen skred frem, blev boldfordelingen mere jævnbyrdig, indtil nierne igen sluttede med mest boldbesiddelse. Ind imellem var der tale om en ganske intens halvleg, med mange brudte bolde, mange dueller og højt tempo.

De blå fik udlignet efter et lille kvarter, da Kahin Ahmed gjorde Munk kunsten efter, og nettede på et flot langskud. Ti minutter senere var den gal igen, da en bagudrettet pasning fra baglinien havnede hos Nicolai Hviid, som fra kanten af feltet resolut bankede kuglen i nettet. To flotte scoringer, og halvtidsføring til gæsterne.

Manager Thorhøj gav en sjælden skideballe i pausen, og de røde drenge viste straks tænder efter sidebyttet. En jævnbyrdig indledning blev vekslet til rød boldbesiddelse, og som halvlegen skred frem, udviklede det sig til et decideret rødt pres. Der var sporadiske muligheder i begge ender, inden Jonas Skærlund fortjent fik bragt balance i regnskabet. En klassisk 'Skærlund' - direkte på frispark, vel fra omkring 30 meters afstand. Klasse!

I slutminutterne lagde B1909 et større tryk, men de helt store tilbud udeblev, og kampen endte således uafgjort 2-2. Dermed er nierne fortsat ubesejrede i Danmarksserien, og i øvrigt ubesejrede i hele 2017, når bortses pokalturneringen.

Billeder fra kampen, teksten fra liveopdateringen og videointerview med Thomas Thorhøj kan ses på Facebook.com/B1909dk.

B1909 - B1913           2 - 2     (1 - 2)