image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
04. september 2017 kl. 14:05
B1909 tabte fredagens aftenkamp i Kolding med 2-1
B1909 led sæsonens første nederlag, da de røde tabte fredagens aftenkamp i Kolding med 2-1, efter 2-0 ved pausen. Værterne nettede direkte på frispark og på straffespark. Søren Lærche reducerede undervejs i 2. halvleg, men trods rødt pres udeblev den fortjente udligning.

Kampen startede med to hold der følte hinanden an, og en periode med høj intensitet og mange nærkampe. Spillet foregik på den midterste del af banen, og det var generelt småt med målchancer. Den største tilfaldt dog B1909, da Søren Lærche efter et kvarters tid brød alene igennem, rundede målmanden, og sendte kuglen mod det tomme mål. Desværre blev vinklen for spids, og Lærches fine aktion havnede i sidenettet.

Værter kom foran efter små tyve minutter, da Marco Storm nettede direkte på frispark. Det blev begået på kanten af feltet, og Storm udnyttede den gode position, med et følt spark i fjerneste hjørne.

Få minutter senere begik Markus Bay straffespark, da han kom på den forkerte side af en Kolding-angriber på kanten af feltet. Fiton Durguti udnyttede muligheden fra 11-meter pletten.

Resten af halvlegen havde nierne et mindre spilovertag, men formåede aldrig for alvor at true værternes mål. 2-0 ved pausen, via to alt for lette scoringer.

Anden omgang blev med gæsterne som toneangivende, og i store perioder med et reelt pres på hjemmeholdet. Kolding stod kompakt på egen halvdel, og lurede på den afgørende omstilling, som definitivt ville lukke kampen.

Nierne havde generelt vanskeligt ved at omsætte overtaget til chancer, men en enkelt gang lykkedes det til fulde, da Søren Lærche fik reduceret til 2-1, med tyve minutter igen.

Kolding havde et par store tilbud på kontra i den modsatte ende, men en stærk Niclas Bech reddede flot i begge situationer. I slutfasen havde Jonas Skærlund den bedste mulighed for at sikre mindst det ene point, men hans afslutning gik desværre i sidenettet.

Dermed var første turneringsnederlag i 2017 en realitet, hvilket tydeligt var en skuffelse for spillere og trænere.

Teksten fra liveopdateringen kan ses på Facebook.com/B1909dk.

Kolding BK - B1909             2 - 1    (2 - 0)