image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
26. august 2017 kl. 18:56
Den lynhurtige back afgjorde fredagens lokalopgør mod Oure

B1909 vandt fredag aften et velspillet lokalopgør mod Oure med 1-0, via en afgørende scoring af Junior Gensø i første halvleg. Dermed er de røde fortsat ubesejrede i denne sæson, ja faktisk ubesejrede i de seneste 23 turneringskampe!

Fredagens opgør var dog anderledes end de fleste, da gæsterne fra Oure var holdet med mest boldbesiddelse. Det teknisk stærke udehold er dygtige til spillet i de små rum, og nierne måtte ganske uvant bruge meget energi på at jagte modstanderen.

Kendetegnende for Thorhøjs tropper er, at holdet både formår at spille med mange pasninger og samtidig arbejde stenhårdt. Det sidste var den afgørende faktor i fredagens opgør, og reelt set forskellen på nederlag og sejr. Det er ganske enkelt en fornøjelse at være vidne til.

Junior Gensø havde sidste fod på bolden kort før pausen, og afgjorde en velspillet og meget jævnbyrdig affære.

I slutningen af anden halvleg formåede gæsterne at lægge et større pres, og de sidste ti minutter foregik det meste på værternes banehalvdel. Men en stærkt spillende Niclas Bech i nier-målet red stormen af, og sammen med holdkammeraterne kunne han lade sig hylde af de trofaste røde supportere.

Med sejren er B1909 nu oppe på otte points, og holder dermed fast i den absolutte top.

Teksten fra liveopdateringen, jubelfest i omklædningsrummet og videointerview med Thomas Thorhøj kan ses på facebook.com/B1909dk.

B1909 - Oure FA              1 - 0    (1 - 0)