image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
20. september 2017 kl. 13:27
De røde tabte lokalopgøret hos TPI med 2-1
B1909 tabte lørdagens top- og lokalopgør hos TPI med 2-1, efter 2-0 ved pausen. Søren Lærche reducerede i kampens overtid.

Kampens indledning var præget af høj tænding og mange dueller, med nogenlunde ligelig spilfordeling til begge hold. Nierne måtte lade den stærke angriber, Mathias Munk, starte på bænken, da frontløberen er hæmmet af en brækket hånd.

Værterne fra Tarup/Paarup kom foran efter et kvarter, da Michael Broni skarpt udnyttede en løs bold på kanten af feltet. Bronis flade afslutning udplacerede en chanceløs Niclas Bech i det røde bur.

Herefter fulgte en lang periode med skiftende boldbesiddelse og heraf mange omstillinger. Værterne blev farlige et par gange, mens nierne aldrig fik spillet sig frem til de åbne tilbud.

I halvlegens sidste ti minutter satte TPI sig på spillet, og fik helt logisk scoret mål nummer to i den periode. Ali El-Haj nettede på hovedstød efter 40 minutter, og dermed var stillingen 2-0 ved pausen.

Efter en jævnbyrdig indledning på 2. halvleg, satte nierne sig efterhånden mere og mere på spillet, mens værterne satsede på kontraangreb. Trods overvægten i spil til de røde, var det alligevel hjemmeholdet der kom tættest på scoring, men en velspillende Niclas Bech holdt nierne inde i kampen.

I slutfasen blev den røde overvægt større, og TPI virkede trætte. Alligevel skulle vi helt ind i overtiden, inden Søren Lærche fik reduceret til 2-1, på niernes eneste reelle målchance i anden halvleg.

Dybt inde i overtiden havde Jonas Skærlund muligheden for at udligne, da han tog et rødt frispark på kanten af feltet. Men hans afslutning gik kort forbi, og dermed måtte nierne erkende et knebent nederlag, mens der var sejrsjubel i TPI-lejren.

Teksten fra liveopdateringen og videointerview med Thomas Thorhøj kan ses på Facebook.com/B1909dk.

Tarup/Paarup - B1909         2 - 1   (2 - 0)