Nierne blev straffet af sydfynsk skolehold

image De røde var uden profilerne, Bakary Bojang og Burana Saenkham (billedet)
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
07. maj 2019 kl. 10:33
Svendborg/Oure sejrede 0-3 på en effektiv 2. halvleg

Det blev ikke til endnu en rød overraskelse, da topholdet Svendborg/Oure lørdag gæstede Gillested Park. Modsat ugen før mod Varde, ramte den røde offensiv ikke dagen, mens gæsterne langsomt sugede energien ud af de røde efter pausen.

Første omgang var ganske opløftende, set med røde briller. I fraværet af Bakary Bojang, der var fraværende på grund af en kort udlandsrejse, dannede Junior Gensø angrebsduo med Nicolai Frederiksen, og hans hurtighed virkede overraskende for sydfynboerne. Nierne havde bolden mest i indledningen, og kom også frem til flere fine muligheder, men skarpheden manglede det sidste.

Som halvlegen skred frem blev boldbesiddelsen mere ligelig, og begge hold fik skabt et pænt antal muligheder. For værterne var Nicolai Frederiksen tættest på, med et frispark, som keeperen klarede til hjørnespark, samt et Anders Bøwadt-hovedstød lige over mål.

Gæsterne kom klart bedst ud til 2. halvleg, hvor de på syv minutter gik fra 0-0 til 0-2. Nierne virkede en anelse passive i begge situationer, og mod så stærk en modstander, bliver den slags straffet.

I det meste af halvlegen havde Oure et overtag, og selv om der i perioder var en masse omstillinger og knap så sammenhængende spil, var gæsterne generelt tættere på 0-3 end vi var på en reducering.

Og netop 0-3 blev da også kampens resultat, da sydfynboerne nettede til slutfacit kort før tid.

Nu venter der B1909 et par tætpakkede dage. Onsdag gælder det UCL i pokalturneringen, mens Hedensted venter i Danmarksserien allerede torsdag. Begge kampe på udebane.

B1909 - Svendborg/Oure      0 - 3  (0 - 0)