image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
12. april 2019 kl. 14:36
Viborg FF - B1909, lørdag den 13/4 ‘19, kl. 14.00

Lørdag venter en afgørende kamp på de røde drenge, når spillerbussen sætter kurs mod Danmarksseriens bundprop fra Viborg. En kamp, der bringer samtlige fodboldfloskler i spil, men vel uden hverken over- eller underdrivelse kan kaldes livsvigtig. En sejr vil skabe luft til den nuværende direkte nedrykningsplads, hvorimod et nederlag vil sende det jyske hjemmehold bekymrende nær B1909 i stillingen.

Nierne møder til kampen med et skuffende 2-5 nederlag i frisk erindring, efter sidste rundes famøse 2. halvleg i hjemmekampen mod Silkeborg. En fin første halvleg, med rød 2-1 føring, blev på forunderlig vis vekslet til 0-4 i de sidste 45 minutter. En ganske rystende oplevelse, der minder os alle om, at optimisme ikke gør tingene alene, men hårdt arbejde og fuld koncentration er helt afgørende på dette niveau.

Træningsugen er blevet brugt på græs, og spillerne er langsomt ved at vænne sig til det tungere og mere utilregnelige underlag. Der er blevet arbejdet stenhårdt, og det er klart forventningen, at lektien fra Silkeborg-kampen er lært, og at vi træder ud af spillerbussen med fuld dedikation og bevidsthed om kampens betydning.

Der er et par enkelte ændringer i den røde trup, i forhold til sidste weekends hjemmekamp. Ali Al Rabeiy og Pirasath Raguleswaran glider ud, mens Jakob Tonnesen og Balder Adelgaard er tilbage blandt Thorhøjs udvalgte. Desuden er det glædeligt at Junior Gensø nu er så langt i sin genoptræning, at han spiller for reserveholdet.