Optakt: Nierne rækker ud mod fire på stribe

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
06. september 2018 kl. 21:37
Kolding BK - B1909, fredag den 7/9 '18, kl. 17.45

Tre sejre på stribe er de varme facts i den røde lejr, forud for fredagens tidlige aftenkamp i Kolding, hvor den stedlige Boldklub venter.

Den tredje røde sejr kom i hus i fredags, hvor Kim Larsen og hans nordfynske holdkammerater blev nedlagt på Gillestedvej. Et aggressivt og chanceskabende hjemmehold nærmest vadede i muligheder, men en storspillende Larsen holdt de røde fra fadet. Heldigvis fik vi udnyttet overtaget små ti minutter før tid, da ‘Maskinen’ - alias Markus Bay - fik sparket læderet i nettet. En forløsende og ganske fortjent scoring, der sender B1909 op i den sjovere ende af tabellen.

Fredagens jyske værter er placeret et par pladser under nierne, to point efter de røde. Kolding har hentet to sejre og én uafgjort - sidstnævnte via 2-2 i Næsby, hvor man førte 1-2 til kort før tid. I den kamp viste koldingenserne højt pres og en enorm energi, der i perioder gjorde ondt på de fynske divisions-nedrykkere. Kun et straffespark og en kontroversiel scoring - hvor bolden muligvis havde passeret baglinjen inden - sikrede holdet fra Kirkendrup det ene point.

Nierne må fredag undvære målscorer Markus Bay, der er på oplevelsestur på fodboldcamp i udlandet. Bay er eneste ændring i forhold til de seneste kampe, hvilket betyder, at de samme 14 spillere fra de tre sejre er med i bussen mod Kolding.