Optakt: Sæsonens første nostalgibrag venter

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
14. september 2018 kl. 12:36
B1909 - B1913, lørdag den 15/9 '18, kl. 15.00
Efter tre sejre på stribe kom nierne gevaldigt ned på jorden igen, da Kolding Boldklub besejrede de røde i en dramatisk fredagsgyser. 4-3 lød cifrene til hjemmeholdet, efter en vanvittig kamp, hvor de mange medrejsende supportere skulle så grueligt meget igennem undervejs.
En tidlig føring ved topscorer Munk blev formøblet på det groveste, inden et vildt comeback sikrede absurde 3-3 ved pausen. Anden omgang udløste to røde kort til gæsterne, da anfører Thomsen først modtog sit 2. gule kort, hvorefter Jonas Skærlund fik marchordre efter at have fortalt dommeren sin uforbeholdne mening om hans egenskaber. 9 mod 11 blev for hård en nød i kampens afslutning, hvor Kolding dog først sikrede sejren efter en kontroversiel scoring på mere end kanten af offside.
Lørdagens gæster fra B1913 kommer omvendt med en frisk succesoplevelse i bagagen, efter sidste rundes flotte sejr over oprykningsfavoritterne fra Næsby. Sejren betyder at vennerne fra Campusvej har passeret nierne i tabellen, hvor afstanden mellem top og bund dog kan tælles på ganske få fingre. Rent pointmæssigt er kampen derfor vital, da en udesejr kan slå et blåt hul til de røde, mens en hjemmesejr atter kan bringe B1909 foran i bussen.
Thomas Thorhøj må naturligvis se bort fra Emil Thomsen og Jonas Skærlund, der er i karantæne. Lykkeligvis er begge sluppet med én enkelt spilledag. Mathias Munk blev udskiftet i pausen i Kolding, med en muskelskade i ryggen. Sundhedssektoren har derfor arbejdet på højtryk hele ugen, og Munk er meldt klar til nostalgibraget. På samme vis er Markus Bay retur efter et ophold på fodboldcamp, mens Bakary Bojang også er blandt de udvalgte og kan se frem til et muligt comeback.