image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
01. juni 2017 kl. 19:18
B1909 sejrede med hele 6-0 hjemme på Gillested Park

B1909 storsejrede søndag med tenniscifrene 6-0, da Årslev gæstede Gillested Park. Mathias Munk (2), Jonas Skærlund (2), Burana Saenkham og Markus Bay nettede for de røde. Munk blev efterfølgende kåret til kampens bedste nier.

Stadionuret havde knap rundet de ti minutter, før de røde var foran med to mål. Mathias Munk indledte med et fremragende langskud, og Jonas Skærlund fordoblede niernes score kort efter, da han afsluttede et gennemspillet angreb.

Herefter bølgede kampen frem og tilbage, inden de røde for alvor fik sat sig på spillet. Overvægten kastede dog ikke de store chancer af sig, før Mathias Munk fik scoret til 3-0 i det 36. minut. Thorhøj havde netop efterlyst mere engagement fra spillerne, og kort efter lynede den røde topscorer, da han med venstreskøjten fik sparket læderet i kassen. 3-0 holdt til pausen.

Anden omgang var knap sat igang, før Burana Saenkham havde øget til 4-0. Morten Dyg stak Burana i dybden, og muligheden blev omsat efter fortjeneste. Et ganske flot mål.

Herefter sad værterne tungt på spillet og havde flere gode chancer. I en kort periode var Årslev nærmest under belejring, og undertegnede noterede fire kæmpechancer efter en række hjørnespark.

Jonas Skærlund øgede til 5-0 med en lille halv time igen, mens Markus Bay lukkede den røde fest med sin scoring til 6-0 få minutter før tid. Et stærkt resultat, som udløste velfortjente klapsalver fra de trofaste nier-supportere.

Teksten fra liveopdateringen og videointerview med Thomas Thorhøj kan ses på Facebook.com/B1909dk.

B1909 - Årslev           6 - 0     (3 - 0)