image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
05. april 2018 kl. 21:42
Tarup/Paarup sejrede på Gillestedvej

B1909 led et ærgerligt nederlag i lørdagens lokalbrag mod TPI, der dermed udbyggede afstanden til toppen, og reelt satte nierne af i kampen om oprykning. De hvide gæster sejrede med 0-1, via Rasmus Dall’s scoring på hovedstød midtvejs i anden halvleg.

Mathias Munk var ellers kaninen i den røde hat, som Thomas Thorhøj trak frem til kampen. Niernes topscorer har været på vej til Marienlyst, men i sidste ende valgte Munk alligevel at blive hjemme, hvilket vi naturligvis er meget glade for. Munk viste vanlig energi og vindervilje, men havde ikke held til at få udbytte af de få chancer, han kom frem til undervejs.

Inden pausen var spillet præget af få chancer, meget spil på banens midterste tredjedel, en masse nærkampe, samt et mindre spilovertag til de røde værter. Men halvlegen går næppe over i historien som en særligt inspirerende fodboldoplevelse, hvilket ellers kunne have varmet de godt 350 frysende tilskuere ved B1909’s kunstgræsbane.

Billedet var meget det samme i anden omgang, selvom nierne dog indledningsvist havde en fin periode, hvor der var elementer af kreativitet over kanterne. Herefter blev det atter mere jævnbyrdigt og tempoet faldt, hvilket var scenariet kampen ud.

Og da Rasmus Dall umarkeret headede gæsterne i front efter et hjørnespark, fik nierne aldrig hevet de ekstra ressourcer frem, som en fortjent udligning havde krævet. 0-0 eller 1-1 havde nok været mest rimeligt, vurderet på spil og chancer, men omvendt kan der ikke pilles ved TPI’s sejr. Fodbold afgøres som bekendt foran målet, og hér var gæsterne vakse ved havelågen, den ene gang hvor det røde forsvar snorksov.

B1909 - Tarup/Paarup       0 - 1   (0 - 0)