image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
11. oktober 2017 kl. 08:29
Mathias Munk nettede to gange, da Esbjerg lørdag blev besejret med 4-0
B1909 storsejrede lørdag med 4-0, da Esbjerg fB gæstede kunstgræsset på Gillestedvej. Mathias Munk (2), Jonas Skærlund og Søren Lærche nettede for de røde.

Kampen var på grund af ugens massive regnvejr flyttet til klubbens kunstgræsbane, efter påbud fra Odense Kommune. Og trods fortsat regn i 90 minutter, stod mere end 100 røde sjæle sammen på lægterne, og blev begavet med en flot 4-0 sejr.

Første halvdel af 1. halvleg forløb nogenlunde jævnbyrdigt, med meget spil på midten af banen og kun få chancer til begge hold. Omkring midtvejs fik nierne dog slået hul i gæsternes defensiv, og den lynhurtige angriber, Søren Lærche, kunne bringe værterne i front.

Stillingen holdt til pausen, trods en del farlige omstillinger til begge mandskaber.

Kort efter sidebyttet sendte de røde Mathias Munk på banen, efter nogle uger på sidelinien med en brækket hånd. Og Munk behøvede blot få minutter på kunstgræsset, inden han fik hamret kuglen i kassen til 2-0.

Men Munk var bestemt ikke færdig endnu. Han virkede ivrig i sit comeback, og med godt tyve minutter igen, fik han flot nettet til 3-0. Munk fik tydeligt vist, at hans energi og skarphed har været savnet.

Den sidste del af kampen var præget af en intens stemning med flere gule kort, samt en del omstillinger til begge hold. I dén fase var nierne dygtigst, og Jonas Skærlund lukkede og slukkede med sin fine scoring til facit 4-0.

Teksten fra liveopdateringen, jubel fra omklædningsrummet og videointerview med Thomas Thorhøj, kan ses på Facebook.com/B1909dk.

B1909 - Esbjerg fB           4 - 0   (1 - 0)