image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
17. april 2019 kl. 07:55
B1909 tabte bundopgøret i domkirkebyen
B1909 tabte lørdagens bundopgør i Viborg, hvor værterne på en effektiv 2. halvleg hentede en 3-0 sejr. Med resultatet halverede jyderne afstanden op til nierne, der nu lyder på tre point i rødt favør.
De røde kom ellers flot igang med kampen, satte sig straks på spillet og fik skabt nogle chancer. Nicolai Frederiksen havde den første allerede efter et par minutter, hvor han sendte et langskud kort forbi. Herefter havde vi et hovedstød på stolpen og et hjørnespark på overliggeren, inden holdene kunne gå til pausen uden scoringer. En halvleg med udpræget rød dominans, og kun ganske få muligheder til et hårdtarbejdende hjemmehold.
Anden omgang blev en anderledes oplevelse for de røde. Allerede efter syv minutter nettede værterne, da et indlæg fra højre fik lov til at svæve ned i panden på en Viborg-mand tæt under mål, i en situation hvor forsvaret virkede underligt passive.
I de næste tyve minutter, fik nierne sat sig på spillet, og forsøgte at komme tilbage i kampen. Desværre havde boldovertaget svært ved at udmønte sig i målchancer, selvom Thorhøj og Jensen forsøgte at blande kortene med taktiske indskiftninger.
Tolv minutter før tid indtraf katastrofen. Hjemmeholdet sendte en lang høj bold ind på niernes halvdel, og en fremstormende Niclas Henriksen piskede ud af sit felt, i et forsøg på at agere som en ekstra bagerste mand. Desværre tog bolden et højt opspring på den hårde opvisningsbane, hvilet tilsyneladende overraskede den røde keeper. Bolden hoppede over ham, og så var Viborgs angriber alene med et tomt mål. 2-0.
Det var en kold dukkert for de røde drenge. Og blot et par minutter senere var derouten fuldendt, da et langskud strøg under Niclas i målet. Nogle helt igennem forfærdelige minutter, som atter vidnede om, at vi bestemt ikke er venner med 2. halvleg i øjeblikket. De to seneste kampe mod Silkeborg og Viborg har resulteret i henholdvis 2-1 og 0-0 ved pausen, mens anden omgang er blevet tabt med 0-4 og 0-3. Pyh!
Det blev en lang bustur hjem til Gillestedvej, hvor der venter trænerteamet en opgave i at samle de positive elementer, så de kan stykkes sammen til en stærk enhed i weekenden. Næsby venter som bekendt lørdag i Kirkendrup.

Viborg FF - B1909        3 - 0     (0 - 0)