Vild afslutning sikrede rød sejr i Esbjerg

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
21. april 2018 kl. 17:16
To mål på to minutter afgjorde kampen for B1909

Med en fuldstændig vanvittig slutspurt, vendte B1909 et truende 1-2 nederlag til en 3-2 sejr, via to scoringer kort før tid af indskiftede Nicolai Frederiksen. Jonas Lund havde undervejs sørget for niernes første mål.

Kampen startede rodet, og nierne havde mildt sagt svært ved at ramme røde trøjer i de første minutter. Derfor var det heller ikke specielt overraskende, at Esbjerg bragte sig på 1-0 allerede i det 6. minut, efter forvirring i det røde felt.

Heldigvis kom B1909 hurtigt tilbage, fik sat et par fine angreb op, og begyndte at vise tænder på særligt dødboldene. Jonas Lund fik udlignet efter et lille kvarter, da den stærke teknikker nettede direkte på hjørnespark.

Efter en halv time blev hjemmeholdet reduceret til ti mand, da en Esbjerg-spiller modtog to gule kort på få minutter. Dermed var gæsterne i overtal, uden dog at få udbytte af det inden pausen.

Kort efter sidenyttet chokstartede Esbjerg, da den tidligere Superliga-spiller, Tommy Løvenkrands, flot sparkede et frispark i kassen, mens en flok rystede niere så til. 2-1 til værterne, og for alvor pres på B1909.

I den følgende periode fik nierne lagt et vist pres, dog uden for alvor at blive farlige. De røde virkede momentvis i vildrede, havde svært ved at finde løsninger, selvom der blev forsøgt med både indskiftninger og variation i spillet over kanterne.

Netop indskiftningerne blev afgørende for udfaldet. Evigt farlige Nicolai Frederiksen blev sendt i ilden, og med to scoringer i 88. og 90. minut, blev han symbolet på den røde forvandling. Begge mål faldt efter indlæg i feltet, hvor Frederiksen kom først på bolden. Han har altid en særlig evne til at stå de rigtige steder!

Med sejren holder B1909 fast i den øverste del af Danmarksserien, som er ved at knække over i top og bund.

Esbjerg fB - B1909      2 - 3   (1 - 1)