OLD BOYS - SUPER VETERAN / KAMP 6 - 7 - 4 så samlet stilling 5 - 1

image Morten M. Skaaning kigger langt efter sejren - tillykke med come-back
redaktøren
14. februar 2017 kl. 07:47
Endnu et taktisk nederlag til de gamle

I en helt igennem taktisk kamp (Chelsea-de=unge havde igen parkeret bussen) valgte de gamle, efter en sikker 3-1 føring at slække på tempo og spil. Formålet er helt klart at få Charles til at forsætte sit scoringssnit når vi starter turneringen - tror vi er på rette vej..  Ligeledes havde det ikke været til at holde ud vi vandt, når Danni ikke var der !!

Men som skrevet, 3-1 føring til de gamle blev vendt til 4-3 føring til de unge ved halvleg - og i 2. halvleg kunne 7-4 sejren køres hjem, på det de unge troede var flot og lækker kontrafodbold - de gamle ved bedre...  (de gamle brændte, måske med vilje 6-7 102% chancer)...

DE UNGE: Charles(fuld af selvtillid, det lover godt) - Thomas - Sammi(prøvespiller til kontingent dukker op) - Far+barn(på mål 1. havleg - Morten

DE GAMLE: Langhug - Formanden(begge brødre med 102% chancer) - Redaktøren - Morten Møller Skaaning(come back efter 40 år, ser frem til comeback-pils)- Saneh(2.havleg for de unge)

Ses næste mandag 18.30  og BEMÆRK MANDAG EFTER 27.02. ER DER GENERALFORSAMLING, SÅ TRÆNING ER ONSDAG 01.03. KL. 18.30

Brdr. snakker og snakker og snakker...                     Thomas fejrer det flotte Chelsea-spil...