OPSTART: KAMP mellem Super Old Boys - Super Veteran + lækker suppe / 2 - 2

image Tak for det store fremmøde til lækker suppe og bold
redaktøren
09. marts 2017 kl. 09:43
De unge blev spurgt om det var den afgørende kamp, men ville ikke svare

Utallige af de unge var mødt frem og havde regnet med en sikker sejr, det skete ikke...  Tyveri må det næsten kaldes, at de unge fik reddet en 2-2 hjem på total defensivt spil og spark fra egen halvldel, hvor en enkelt tøffede i kassen(kenneth-mark)...

DE UNGE: Danni - Thomas - Lars - Jacob - Morten Modinho - Ronnie - Charles - Kenneth Mark - Jan K.

DE GAMLE: Formanden - Langhug - Tjeppe - Frankie(skadet efter 7 sekunder)- Michael Korup - Morten M.S. - Redaktøren - Rudi S. - Brian(ikke glemt, Michael - Saneh(igen med kage)

og manager Sørensen... måtte ta pils med hjem !

De unge fik tilbud om det var den afgørende kamp, men kunne/ville/turde ikke bestemme sig...  så havde de gamle naturligvis scoret en ekstra pind..

De gamle kom foran på et gennemspillet angreb, hvor Rudi S blev spillet helt fri 1-0, herefter havde de gamle utallige chancer men Lars stod (efter egen mening) en fremragende kamp - så vovede både Tjeppe, formanden og hans snakkende bormand sig lidt frem på banen, det så den snu Kenneth-Mark og sparkede bolden i kassen næsten fra eget mål...  men tilladt 1-1

Igen havde de gamle flere store chancer, Rudi S - Brian - Michael Korup, men nej, nej..  efter et højt indlæg går Charles(så fik han sig da bevæget) op i luften sammen med Tjeppe og formanden og - kun lidt - med hånden får bolden puffet i mål - 1-2.

De gamles presspil fortsatte og lidt før halvleg kom bonussen - igen et gennemspillet angreb, hvor Redaktøren løb forbi Danni og puffede bolden i kassen til slutresultat 2-2.

Anden halvleg var totalt samme mønster med utallige chancer til de gamle, men for at vi skulle nyde den dejlige suppe i god stemning, valgte de ikke at score yderligere..

Efter kampen var der lidt hygge i omklæningsrummet før vi gik op og fik lækker suppe(ik charles) og flutes - tak for det, formand..

Formanden fortalt lidt om puljer - som er lagt op www. - og de kommende træningskampe..