26. september 2018 kl. 07:54
Sidste kamp i år endte uafgjort

Sidste kamp i år blev spillet i Agedrup med følgende hårdt kæmpende spillere og Charles:

Danny(verdenklasse) - Formanden(hurtigste spurt i år da bromand skulle hjælpes) - Langhug(flot kæmpende) - Thomas(nu også skadet) - Roar(suveræn venstre back)

M.Steenberg(kanon kamp og nu snakkes der seriøst om debut-pils) - Redaktøren - M.Korup(ganske enkelt bedste 2. halvleg i den røde trøje + flot mål) - Rudy S - Delta Cross(også flot kamp og fight)

Charles(2018 færdig og ingen kasser ?) - Renato - Jens(3 kæmpe chancer, også her snakkes der meget seriøst om debut-pils)

1. halvleg på en meget ujævn bane dominerede vi klart og kom frem til 4 klare chancer og 3 halve dog uden scoringer men til tider flot spil.

2. halvleg startede på samme måde, flere halve chancer indtil vores helt suveræne venstre back Roar dribler lidt rundt om deres kant, ligger en sukkerbal fremad og Rudy S spiller flot M.Korup helt fri og han putter bolden i kassen med skinnebenet!

Desværre udligner ABB ufortjent kort efter da Langhug kaster sig og header bolden ind på Renato så ABB makker helt fri kan sparke kuglen i kassen. Så bølger kampen frem og tilbage med halve chancer til begge hold - Rudy ligger igen en perfekt bold til Charles der dog vælger at sparke direkte over mål(3m). Halvlegens højdepunkt sker da Langhug bliver puffet og sparket af lang ABB-makker, så kommer bromand(formanden) styrtende over 10-15 m og ABB manden for kærligheden at føle så han vælger at skubbe til Formanden, det resulterer i gult kort til begge. ( I gamle dage havde ABB manden IKKE rest sig op igen)

Igen, igen stor tak til Renato-crew for opbakning, også Frankie + Jan K heppede helt vildt på linien, og ingen kunne få øje på Søren Steensen.

HUSK: AFSLUTNINGSFEST 12. OKTOBER  - NÆRMERE INFO KOMMER