SUPER VETERAN: B1909 - KERTEMINDE(tophold)

redaktøren
05. september 2018 kl. 08:45
Hårdt tilkæmpet sejr

Følgende spillere havde brug for lidt hjælp af højere magter og også en fremragende Thomas og Danny:

Danny(clean sheet og total styrende i feltet) - Tjeppe - Thomas(1. holdet kalder snart) - Formanden(nu med assist) - Frankie(uden ham ingen mål)

Jan K(defensiv låsesmed) - Redaktøren(nok set bedre!) - M.Korup(op på hesten) - Delta Cross(kanon indsats, også defensivt)

Charles(halv assist) - Håkonsson(vores nye opfindelse, stadig ingen øl!)

Renato - Lars R.

På linien og også den glade giver af en kasse Brian, godt at se dig, Langhug med golf-skade - og naturligvis Renato-crew, Morten D. + datter og andre godtfolk - tak for støtten...

Vi er dog ALLE meget skuffede og uforstående over fraværet -  uden afbud - af fotograf Søren Steensen, så alle nye billeder af taget af formanden, tak for det.

1. halvleg er vi totalt rundforvirret og nedspillet - kun rent held(og Thomas) vi ikke er bagud med et par stykker eller tre...vi får dog lidt mere fat selvom det stadig er Kerteminde der har chancer og spil -

Danny er dog total suveræn i feltet, dejligt at se den store mand styre for vildt - vi får en kontra hvor bolden fra deres keeper ryger ned på ryggen af Charles(der vist dukker sig) og dommeren dømmer

Danny er dog total suveræn i feltet, dejligt at se den store mand styre for vildt - vi får en kontra hvor bolden fra deres keeper ryger ned på ryggen af Charles(der vist dukker sig) og dommeren dømmer hjørne, tak for det. Lars R. ligger et sukkerspark ind i hovedet på formanden og vores topscorer Frankie(stadig venstre back) banken bolden i kassen - ganske ufortjent, men wtf.

2. halvleg har vi bolden lidt mere og kommer frem til en chance da Charles løfter en sukkerbal frem til Delta Cross som ikke helt når at afslutte..  Herefter rammer Kerteminde stolpen for anden gang - uha da, men alle kæmper bravt både med og uden skader så kampen slutter 1-0 til os.

Næste kamp ude mod Langtved 11.09 (lidt uhyggelig dato,men ingen skal vel ud at flyve)