redaktøren
04. september 2019 kl. 08:28
Sikker sejr i topkamp

Vi fik sørme lov til - igen - at spille på lækker opvisningsbane, tak inspektør..  og det var følgende:

Tjeppe(ganske enkelt fremragende på kassen, det bliver svært Danny!) - Lars R(sukkerfod) - Thomas(strålede især i 2. halvleg) - Steenberg(skulle li se 12'er an, så havde han ham fuldstændig og naturligvis et hav af glidende tacklinger) - Frankie(havde nok 10-11 chancer af de helt store til et mål)

Jan K(stærk igen) - Delta(og junior på video af fatter) - Redaktøren(jo,jo) - Fairclough/TV2(også flot kamp)

Rudy S - Rune Klan - Morten D.(sukkeroplæg til Fankie+godkendt / accepteret udskiftning) - Langhug - Renato

og yderligere på linien: Formanden, der suverænt styrede taktik - Per Klan - Danny - legende Konradsen, og naturligvis Renato-crew + fru Frankie

1. halvleg styrede vi TOTALT og skulle nok ha ført 6-0 ved pause...  Frankie 4 frie chancer og en HELT forkert annullering af scoring, Delta på stolpen, Morten D. på først den ene stolpe, op på overligger og ned på den anden stolpe... + det løse, men stadig 0-0 ved halvleg.

2. halvleg får Frankie atter et par helt frie chancer inden han spilles fri af Morten D!!!! og scoring til 1-0. Så får Korup lidt fat og tilkendt et meget tyndt straffe(altså dommeren var helt væk) Korup-manden vælger så at sparke 1 meter ved siden af og vi lukker kampen ved scoring af Rune Klan - igen - på lækker aflevering af Renato!!!