image Charles forklarer lidt om sejrsmålet...
Endnu en sejr over de regerende fynsmestre

Sidste kamp på vores gamle opvisningsbane inden græsset skal skiftes, blev spillet mod et rigtig stærkt Langtved-hold - regerende fynsmestre - og vi havde følgende klar:

Danny(mange gode lange udspark) - Tjeppe(ganske fremragende) - Langhug(golfskade helt væk,kæmper så det er en fryd) - Krølle(den man kan spille fodbold) - Frankie(mente selv en halv scoring, men...)

Morten MS(stadig bedste 6'er uden sammenligning) - Erik(desværre slem skade med akillescenen, alt det bedste herfra) - Redaktøren(stå aldrig mere op ad en stolpe, uha-da) - M.Korup(kæmper så det er en fryd og kun 1 tå-aflevering)

Charles(dejlig sejrs-scoring) - Brian(aldeles fremragende) - Formanden - Renato - manager Sørensen

1. halvleg var vi slemt under pres det meste af tiden, vi får ikke sparket en harmløs bold væk og kommer bagud 1-0 - helt fri Langtved-spiller sparker under Danny uden chance. Langtved fortsætter med at presse men Charles får spillet redaktøren, som fra 30 m. sparker på kassen så målmanden - lidt presset af Frankie(venstre back!) får bolden bokset ind til 1-1. Stadig under pres sparker Danny en lang bold efter redaktøren, der løfter den ind til en helt fri Brian 2-1. I sidste minut sender Charles Brian afsted med endnu en lang bold, han løber fra alt og alle og banker 3-1 føring ind, som også er halvlegsstillingen.

2. halvleg får vi noget bedre fat i spillet og Brian har en friløber mere, men sparker over kassen og flere andre halve chancer uden scoring. Vi lukker dog Langtved ind i kampen ved at redaktøren fumler gevaldigt ved stolpen og bolden tøffer ind til -3-2....  mangler 6 minutter  og på angrebet efter kommer lang bold ind i vores felt - Danny på mellemhånd og Langtved-makker header ind til 3-3....  men på næsten sidste angreb erobrer Brian bolden i hans første tackling som senior, spiller Charles fri og 4-3 til os.

Stor tak til Renato-crew, fru Frankie og igen Konradis samt det løse på Balkonen, Steensen, Svane, John og flere kendte..

Endnu en gang alt det bedste til Erik...  hold humøret og vi glæder os til du kommer tilbage.