redaktøren
26. april 2017 kl. 07:57
Endnu en sikker sejr

Til opgøret mod Munkebo på bane 1 - Serie 2 på opvisning - stillede vi med dette fantastiske hold:

Danni(sæbe på handskerne gør det ikke nemmere) - Renato - Langhug(bragende tacklinger) - Thomas(nu med hovedstød på mål) - Frankie(også bragende nærkampe,de slår sig på den mand)

Morten MS(2 fejlafleveringer, ikke set før) - Tjeppe - Redaktøren - M.Korup

Brian(løber stadig fra alt og alle) - Charles(nu med 2 scoringer i træk) - Formanden(så rødt, men er afregnet) - Saneh(med dårlig ryg og ingen kage) og manager Sørensen

Vi spillede ikke vores bedste 1. halvleg, men scorede på vores chancer:

Dejlig taget hjørnespark af Brian til Thomas, der var tæt på/skulle nok ha scoret sit første mål som senior/old boys(altså i den rigtige ende), returen banken vores venstre back i nettet - haner naturligvis med inde i det lille felt 1-0. 5 minutter senere spiller Morten MS en lækker sukkebal fra midten til Brian der er helt alene og uden om målmanden 2-0. 3-0 bliver det da redaktøren presser deres keeper, nupper bolden og triller den i tomt mål - selvom Charles 5 meter bagved råber på spilning !! Dette er også halvlegsstillingen.

Lidt ind i 2. halvleg er der en Munkebo-spiller der forsøger at slå Frankie i jorden og bliver naturligvis udvist med rødt og vi styre hele 2. halvleg - en enkelt scoring af Charles på hovedstød på aflevering fra Brian blev det til, men alene Brian skulle nok ha lavet 3 mere...  men skidt sikker sejr !

Stor ros til det gamle Hovgaard crew - nuværende Renato-crew for opbakning, Storken sås også blandt de begejstrede tilskuere og naturligvis Frankies kæreste/kone som er til alle kampe - flot

BEMÆRK NÆSTE KAMP SPILLES ONSDAG 03.05. I ÅSUM OG IKKE TIRSDAG, HVOR VI HAR VORES ARRANGEMENT !!

ALLE FRA DENNE KAMP ER UDTAGET UNDTAGET FORMANDEN(rødt kort) + DEJAN + ERIK + RUDY S.