redaktøren
13. september 2017 kl. 07:59
Tilbage på sporet...

Til aftenens kamp hjemme på en fremragende opvisningsbane stillede vi med følgende meget skarpe folk:

Danny(clean sheet, rigtig go kamp) - Tjeppe(fantastisk) - Formanden(kæmper og kæmper) - Thomas(første mål som senior) - Morten(flot come-back)

Lars R.(stor kamp og sukkerballer blev strøet) - Kent G.(ren fornøjelse) - Redaktøren(uha-uha for en afbrænder)

Brian(de fanger ham ikke) - Charles(scorede ikke på hovedstød!) - Frankie(så kom målene igen)

Langhug(lidt dårlig mave, nok pga. golf) - Dejan(skadet under opvarmning, hvordan når man kun går!)

På linien: M.Korup + Manager Sørensen, Erik sponsor af vores retro-trøjer - tak for det - Legenderne Konradsen, Krølle og Stork samt Renato-crew - ydeligere sås Rune Klan + Roar..

Vi sad fuldstændig på kampen fra begyndelsen og burde ha scoret et par kasser på fine forsøg af Brian, Charles...  men vores første mål er fremragende: Lars R . erobrer bolden, dribler uden om en makker, spiller Brian i benene, der omgående spiller Frankaie og bum 1-0 - flot... Herefter kommer aftenens oplevelse: redaktøren napper bolden fra deres bagerste  mand, dribler ned mod keeper og sparker/klunter bolden ca. 5 meter forbi kassen - hmmm!  - Charles vil dog gerne følge op og header en sukkerbal fra Tjeppe 3 meter over mål i helt fri position, så stilling ved halvleg 1-0.

2. halvleg starter med lidt trylleri fra Lars R. der runder en mand og elegant løfter bolden ind til Brian som banken bolden i kassen 2-0. Så presser Munkebo lidt på og kommer frem til et par åbne chancer - Formand altid ramme bolden -  men Danny klarer paragraferne og vi lukker spændingen i kampen da Brian napper bolden fra en forsvarer og spiller Charles blank 3-0. Så har Munkebo næsten opgivet, redaktøren spiller Frankie alene med keeper 4-0. Thomas lukker kamapen på straffespark begået mod ham selv 5-0.

Lidt hygge i omklædningsrummet bagefter med en enkelt kold !

Næste kamp tirsdag 19.09. kl. 18.15 i Åsum - og som det ser ud lige nu mangler vi 2 point(hvis Langtved har vundet i Fjordager)