redaktøren
29. maj 2019 kl. 08:50
Overmatchet af et ungt OKS mandskab

Vi fik sørme lov til at spille på opvisning - vi skulle godt nok rykke til 19.31, men anyways fremragende bane så den får ikke skylden.

Tjeppe(på kassen og det gør han godt) - Jesper(tak for lån og go kamp) - Stenberg(super kamp og tak for pils) - Formanden(kæmper og kæmper) - Lars(heller ikke frisparksmål denne gang)

Jan K - Delta - Redaktøren(alle totalt overmatchet af en meget løbestærk OKS-midtbane)

Rudy S(løbestærk og go kamp) - Charles(tja..) - Frankie(siger det en gang mere, den mand skal spille venstre back)

Langhug - Renato - Roar på linien sammen med legende Konradsen, hele Renato-crew, Thomas som fotograf, Krølle og andre godtfolk.

Kampen startede godt for os de første 5 minutter ! - så blev vi i den grad presset tilbage og i bund og de fik to lidt heldige mål, men kunne/skulle nok ha lavet flere.

2. halvleg forsatte med totalt OKS dominans, så Roar måtte redde 3 gange på stregen, og Tjeppe flere gange men vi holdt stand - flot kæmpet - og i slutningen af kampen har vi lidt løse muligheder men skal nok være tilfredse med kun at tabe 2-0 - med det hold taber OKS ikke flere kampe.