redaktøren
18. april 2018 kl. 07:56
også sejr i 3. kamp

På græsbane 1 mødte vi et meget stærkt OKS hold:

Danny(ønsker nye handsker uden sæbe på) - Tjeppe - Langhug(fremragende styring) - Jan K(ligeså suveræn) - Frankie Kane(næsten mål)

Lars R(bagerste styrmand med dejligt overblik) - Redaktøren - LP - M.Korup

Charles(rettelse 1 mål i år, men ikke i går) - Rudy S

Saleh(kæmper så det slår gnister) - Buller(igen sublim boldomgang) - Renato

+ Formanden, Morten D, legenden Konradsen, Renato-crew, Ronni med følge, Stork og flere... - vi takker for super opbakning

1. halvleg havde OKS et lille overtag og kom frem til et par halve chancer, men vi havde 2-3 kæmpe chancer i kontra - 2xLP uha-da, Rudy S men ingen mål.

Lidt efter fik OKS kontra chance og efter lidt fumleri i forsvaret banker en OKS-mand bolden på overliggeren og ned i hovedet på Danny og ind i kassen 1-0 til OKS.

Det var stillingen til 2 minutter før pause hvor Charles spiller en fremragende bold til en fri Rudy S, der dribler uden om keeperen 1-1. 1 minut senere ligger redaktøren en sukkerbal(!) over ca. 30 meter ind i hovedet på LP der flot header os i front 2-1.

2. halvleg får vi mere spilovertag - måske efter 3 hårde og kontante tacklinger af redaktøren i starten - og vi spillede os frem til flere chancer uden det blev til mål, det kom dog på et flot angreb -  Charles spiller Frankie fri som dog kikser sit skud og bolden ryger hen til Rudy S der også halvkikser men bolden når lige ind over stregen - Frankie mente dog målet var hans så han har omgående fået nyt navn: Frankie Kane.