redaktøren
28. august 2019 kl. 08:34
Uafgjort i tæt kamp

Vi fik sørme lov til at spille på opvisning - tak for det inspektør, det tegner til genvalg - med følgende spillere:

Danny(måtte gå ud med en fiber, onde tunger mener han haft den hele året) - Per Klan(flot debut med mange flotte aflevering) - Langhug(med utallige rullefald) - Thomas(rigtig flot kamp også som keeper) - Frankie(den mand er utrolig, ganske enkelt fremragende hovedstød igen, igen)

Krølle(come back uden problemer, suveræn boldomgang) - Jan K.(er vist ved at komme i form, flot kamp) - Delta(fordeler flot boldene, men er kaldt til skudtræning) - Redaktøren(tja...)

Renato(også i god form) - Morten D.(tror han tager med Delta til skudtræning)

Lars R(manden med den gode sparketeknik, han er selv enig) - Formanden(flot overblik og INGEN unødvendige frispark)

Naturligvis Renato-crew på linien - de havde sørget for opvisningsbanen, flot, legende Stork kunne spottes på balkonen... fotograf Steensen glimrede igen ved sit fravær !!

1. halvleg startede Ubberud bedst uden at komme til chancer og vi fik bedre fat, og et par løse chancer til Morten D. + Frankie gav ikke mål..  så målløs ved halvleg.

2. havleg gik Ubberud fuldstændig død og vi sad totalt på kampen med mange skudforsøg af især Delta og Morten D....  så stik imod spillet fik Ubberud en kontra hvor bolden blev lagt indover, formanden kunne ikke nå frem til indlægget som flot blev sparket i kassen 0- 1.

Men heldigvis har vi målkongen Frankie som uimodståeligt steg halv meter til vejr på Lars R's sukkerbal af et hjørnespark og pandede bolden ind til udligning. 5 minutter efter er det samme ved at ske fra modsat side, hvor Per ligger flot ind til Frankie men desværre går bolden lige over. For det skal være løgn har Frankie en tredje chance, igen fra Lars Sukkerbal ind i brystet, Frankie vender rundt og helflugter, men målmanden klarer flot - desværre - så slut 1-1

Bemærk næste kamp er hjemme mod Korup 18.45 (sikkert også opvisning)