Første udekamp i år foregik i Rynkeby mod RK70 med følgende spillere:

Danny - Formanden - Krølle - Jan K(flot,flot come back) - Frankie

Lars P - Redaktøren - M.Korup - Don E(lækre støvler til både tør og våd bane)

Morten D.(indtil det gik grueligt galt) - Charles(stadig ikke scoret på 1. holdet) - Langhug(Bambi) - Buller(meget flot debut, så sikkert snart debut-pils)

Vi havde fuldstændig fat i KR70 i 1. halvleg på en meget svær græs/jord bane, spillede flot bolden rundt og kom frem til mange halve chancer. I forsvaret pillede Jan K. og Krølle fuldstændig pynten af det der kunne trække op til angreb. På endnu et angreb spillede Redaktøren en sukkerbal(tja) til LP som helt fri køligt lagde bolden ind til 1-0.

Ud af ingenting fik KR70 en kontra og tøffede bolden i kassen til 1-1 og en kold spand i hovedet, men vi fortsatte med at spille bolden rundt - dejligt at se Don E og Bullers kælne boldbehandling - på et angreb bliver Charles nedlagt uden for feltet og efter en lille samtale mellem LP og Charles sparker LP meget flot bolden ind i hjørnet uden chance for keeperen 2-1 - også stillingen ved halvleg.

2. halvleg bliver vi presset lidt tilbage især pga. den stærke vind, men vi spiller stadig bolden rundt og på et angreb spiller redaktøren! Morten D. fri i højre side, han slår et lækkert indlæg  som Frankie(venstre back) putter i kassen 3-1 bum.

Så kommer det forfærdelige:

bolden lander mellem Morten D og en kæmpe gut fra KR70, de kommer begge med voldsom kraft ind i tacklingen og Morten D. får et grimt benbrud. Kampen bliver stoppet og ambulancen kommer efter 20 min. og kører på OUH med Morten. ALT DET BEDSTE FRA ALLE TIL MORTEN.