Aftenens kamp mod et meget stærkt regerende fynsmestre-hold fra Langtved blev en meget tæt kamp og følgende kæmpede alle bravt:

Danny(råb nu for fanden) - Tjeppe - Langhug - Thomas - Frankie

Dejan(come back, dejligt) - Krølle(stor kamp igen) - Redaktøren(med ømme tæer i dag) - Fairclough(glimrende come-back)

Rudy S(lidt ankelskadet) - Brian(et par gode chancer)

Charles - Formanden - Renato(nu sendt på træningsophold rundt i Europa i sin nye bil) - Manager Sørensen

De første 20 minutter er fuldstændig vores uden at vi kommer frem til den helt store chance, Charles hovedstød, Frankie et par langskud(dem havde han mange af), herefter kommer Langtved lidt mere med også uden store chancer og stillingen ved halvleg 0-0.

2. halvleg kommer Langtved lidt mere med, vi har dog den første store chance ved Brian, der banker bolden lige på deres keeper efter et godt angreb med Krølle og Redaktøren indblandet. Vi har stadig et par halve tilløb til chancer - Fairclough får på højre kant en lille friløber, men græsset tackler bolden fra hans fødder - det skete desværre også for Dejan der også falder efter hård tackling af græsset og Langtved får en kontra med en frispilning på kanten til offside - der var offside - scorer de til 1-0.

Vi presser på men på en ny kontra scorer de til 2-0 og kampen er lukket. Godt kæmpet af alle mod et godt Langtved-hold som kæmper for deres chance for at nå 1. pladsen - fakta er dog at vi mangler 4 kampe at spille - den sidste mod et trukket Marslev hold er vundet -  og vi skal buge 5 point mere, hvis vi ikke kan få det har vi ikke noget at gøre i finalestævnet.

Næste kamp hjemme mod Munkebo 12.09. kl. 18.30 hvor vi håber igen at se Renato-crew og andre på lægterne

BEMÆRK OG KRYDS AF: OLD BOYS ARRANGEMENT LØRDAG 30.09. KL. 13 - info følger fra formanden