Danny(clean sheet, kom nu midtbane) - Formanden - Thomas(igen fremragende, selvom et par tuneller) - Langhug(lidt balleproblemer i 2. havleg, nok fra golf) - Frankie(marathon-manden tilbage)

Don E(come back med mange hårde tacklinger og rullefald) - Jan K - Redaktøren(nu med sokker til gigt-tæer, tak Renato) - M.Korup(mangler lidt klister på skoene)

Charles målløs(nu også kalde golf-Charles) - Rudy S(flot kamp, men ingen mål)

Roar - Renato, og på linien Renato-crew efter bustur - flot, flot

Kampen blev spillet på total ujævn bane, hvilket nok var Munkebos fordel - 1. halvleg starter med Langhug gir lille chance væk, men bolden forbi Dannys mål, herefter overtager vi kampen og har flere halve chancer ved Rudy, Don E og lidt større efter mønsterangreb hvor Formanden ligger næsten perfekt bold til Redaktøren som løfter bolden over keeper men på vej ind kommer Frankie - den mand VIL lave mål - og bliver dømt(forkert) offside, så stadig ingen mål.

2. halvleg er vi endnu mere dominerende på bolden uden de helt store chancer, dog en enkelt hvor Frankie skulle ha spillet hel fri M.Korup men anyways…  så 0 - 0 slutter kampen.

Også tak til fru Frankie, som altid bakker op...  Vi manglede dog vores fotograf Søren Steensen, så derfor ingen nye billeder...