På en ikke helt plan kunstbane med dårligt lys mødte vi et godt OKS hold med følgende - uden nathuer - :

Tjeppe(igen sikker sidste skanse) - Jesper(ikke helt klar over om det var debut(pils!) ganske suveræn) - Thomas(normalt bare fremragende, men i går ren verdensklasse) - Langhug(igen med blodtud, men stopper ham ikke) - Frankie(ord rækker ikke længere)

Jan K(dejlig energi) - Delta(igen med junior som hoffotograf og stort løbepensum) - Formanden(kløgt og muskler forenet) - Redaktøren(det kommer,det kommer)

Rudy S(udfordrer konstant) - Lars Sukkerfod(ikke det bedste underlag)

Morten D.(stor energi, både ben og mundtøj) - Kron(sukkeraflevering - eller var det et skud - til straffe)

Mere på linien: brdr. Klan, Danny, lille Delta, naturligvis fru Frankie - og legende Konradsen til 2. halvleg - men hvor var Renato-crew ?

OKS startede bedst og var mest på bolden de første 10 minutter - de to på stregen(Kron+MD) mente der var flere oplagte chancer! - så fik vi bedre fat om kom frem til flere kontrachancer - Delta skud på overligger(kære Delta, redaktøren råbte og skreg på den i helt fri position) og resten af halvlegen bølgede frem og tilbage uden de store chancer så 0-0 ved sideskift.

2. halvleg måtte Langhug gå ud med blodtud(igen) og det skabte lidt forvirring i forsvaret, så pludselig en OKS makker helt fri og sparker fladt uden om Tjeppe, der dog har hånden på. Samme scene gentager sig ved 2-0 målet, helt frit skud oppe i målet - uden chance for Tjeppe.

Men, men vi har Frankie - og han bliver selv nedlagt i feltet(lidt tyndt måske) og insisterer på selv at sparke - Delta junior var ellers klar til at filme farmand - sikkert bliver den sparket ind...  og nogle minutter efter sparker Delta flot udefra, deres målmand halvklarer..  og hvem er over returen, naturligvis vores venstre back, topscorer og supermand Frankie og udligningen er en realitet.

I de døende minutter har Morten D. et halvkikset skud(mener selv det var en aflevering)på mål og kommer næsten til at spille Lars Sukkerfod fri, men der mangler li 20 cm...

Så slut 2-2 og rigtig godt kæmpet af alle mand - dog med Thomas som banens uden sammenligning bedste mand...

Næste kamp hjemme mod Gislev 24.09 kl. 18.00 (på opvisning)