SUPER VETERAN: (S)VINDINGE - B1909 4 - 2

Godt kæmpet af alle mand..

Vi mødte op mod Vindinge - som ikke nedlagde protest i går, så vidt vi ved - med følgende meget skarpe gutter:

Danny - Tjeppe - Langhug - Thomas - Formanden

Jan K. - Redaktøren - M.Korup - Rudy S

Morten H.(debut - mål kom i går, pils kommer nok) - Charles(stadig uden scoring-uha)

Lars R. -

1. halvleg blev tæt hvor Vindinge pressede os lidt tilbage og fik et par halve chancer(Danny + Formand!)  men vi fik os arbejdet bedre ind i kampen, Morten H. pressede godt på og var et dejligt pust til holdet(fik dog en lille fiber i 2. halvleg). Efter en flot aflevering - med det døde højreben som er ramt af gigt - af formanden til redaktøren som vender rundt på en tallerken, spiller Charles der elegant ligger den tilbage i det tomme rum og kun en fantomredning(nok ikke helt) af deres keeper gør at riposten bliver lagt i kassen af Morten H. - flot mål.

Resten af halvlegen presser Vindinge lidt mere på og får udlignet ved en frispilning, hvor de bagerste bare skal træde frem og spille en klar offside men bakker, så 1-1 ved halvleg.

2. halvleg blev desværre lidt mere presset og Vindinge fik foræret 3 mål, men brændte også 3-4 kæmpechancer så stillingen blev 4-1 inden Thomas tog sagen i egen fod, dbiblede,taclede sig forbi 4 mand og lagde flot bolden til helt fri M.Korup og 4-2.

Men flot kæmpet af alle mand mod svære odds og tillykke med debut til Morten H.

Næste og sidste kamp inden sommerferie tirsdag 19. juni kl. 19.00 på opvisning mod KR70, så kom i god tid, der bliver rift om pladserne og grillen bliver startet