Aftenens hold var ramt af indtil flere afbud - sidste en time før af Langhug, alt det bedste til fru Langhug...

Danny(igen,igen stor kamp) - Tjeppe(tackler stadig så det brager) - Stenberg(kæmper alt det bedste) - Jacob(klar forstærkning) - Frankie(scorer igen og igen)

Formanden - Delta - Lars R. - Redaktøren

Rudy S - M.Korup

Renato(uden crew, på festival) - Roar(tak for stand in i sidste minut)

og så til de fine på linien: Charles, både Hr. og Fru - Jan K(direkte med malerpensel i hånden fra Jylland og omegn - Thomas / tak til jer for de utallige bifald !!!

1. halvleg har vi godt fat i og har et par halve chancer inden vi korrekt for tilkend straffespark for klart skub i ryggen på Frankie - han scorer NATURLIGVIS selv. Så bliver vi presset tilbage på banen og TPI har flere store chancer som Danny klarer flot. Udligningen kommer dog da deres i særklasse bedste løber bagom Delta !! hmm og scorer helt fri uden chance for Danny.

2. halvleg er vi med de første 13 minutter og Renato har en chance efter fuld sprint fra midterlinien men sparker over...  så overtager TPI og helt fortjent scorer de på en af deres chancer til slutresultat 2-1.

Vi står over næste uge og spiller sidste kamp inden sommerferien 25.06 på opvisning, ik Jann Jensen...