28. juni 2017 kl. 07:54
Sejr nr. 12 i streg...

Vi mødte et utrolig stærkt Vindinge-hold med følgende fremragende spillere:

Tjeppe(ren verdensklasse) - Frankie(lidt svært i højre side) - Langhug(nu helt klar efter golf-skade, det mærkede Vindinge med bragende tacklinger og alt i hovedspil) - Thomas(fuldstændig pynten af deres angriber) - Lars(dejlig boldomgang)

Morten MS(igen,igen suverænt bolværk foran stopperne) - M.Korup(set bedre, men kæmper bravt) - Redaktøren(fik løbet lidt)

Rudy S.(fremragende kamp) - Charles(kan nu spille godt uden at score) - Brian(også set bedre, men lidt balleproblemer)

Renato(benene lidt lettere, flot) - Formanden(igen fejlfri kamp) - manager Sørensen(havde igen lagt den rigtige taktik og var i godt i humør efter kampen)

1. halvleg starter med et pænt pres af Vindinge, kommer frem til halve chancer mej Tjeppe napper alt - også et par store  chancer, så får vi en kontra hvor Rudy S jagter en løs bold og deres målmand fumler den hen til ham, køligt runder Rudy S keeperen og 1-0 til os. Kampen bølger frem og tilbage med mange nærkampe og vi får en stor chance da Rudy S(igen) dribler sig fri og spiller Brian helt fri, men han misser.

2. halvleg får vi lidt mere fat og skaber et par chancer uden at score, Vindinge har dog også et par meget store som Tjeppe uden problemer redder - meget,meget stor kamp af Tjeppe - og vi beder alle holde øje med tirsdags-koncerter med heavy-metal, så vi kan skubbe Danny afsted, det bliver svært at erobre pladsen tilbage !

Stor kamp af alle - ikke det kønneste, men hård fight - flot flot og sikker 1. plads uden pointtab.

Vindinge havde sørget for hygge efter kampen med lasagne og en enkelt kold - noget vi kan lære af !

Første kamp i efteråret er 22.08. kl. 19 hjemme mod Kerteminde.   GO SOMMERFERIE TIL ALLE !!!

Tak til fru Frankie og store Alex for support.