redaktøren
31. maj 2017 kl. 07:57
9. sejr ud af 9 mulige

Vi havde 3 afbud til aftenens kamp, men stillede med dette forrygende hold:

Danny(sikkerheden selv) - Tjeppe(direkte rødt, hvis det havde været modspiller) - Thomas(savet midt over af Tjeppe)- Krølle(rolig, køligt overblik) - Frankie(fremragende defensiv insats - og naturligvis mål)

Morten MS - M.Korup - Redaktøren(sukkerballer og kæmpechance)

Renato(set bedre) - Charles(gi den mand bolden i hovedet og der er mål...næsten) - Brian

Langhug - Saleh(kom ind med to fibersprægninger og gik ud med tre) - Erik(formen ligger lige og lurer)

Manager Sørensen og Formanden(skal nok li ha et møde om det taktiske) + Kasseren på linien - flot...  og naturligvis Fru Frankie, legenden Konradis og Renato-crew...

1. halvleg er tæt med overvægt i chancer til os - Charles misset hovedstød på sukkerbal fra redaktøren over 30 m og frispilning af M.Korup - mange nærkampe mod et godt kæmpende Fjordager-hold, men 0-0 ved halvleg.

2. halvleg starter med et kluntet begået straffespark af Thomas - mener nok stadigvæk der ikke var straffe(pils kommer senere) - og 1-0 til dem. Så får vi bedre fat i spillet og efter en lille dribletur glemmer redaktøren at sparke bolden i kassen - lidt stor chance - vi får dog hjørnespark som M.Koruop føler ind i Frankies hoved - Charles mener vist han snittede den videre - 1-1.

Kampen bølger videre med de klart største chancer til os og efter et lækkert indlæg fra Tjeppe viser Charles sin styrke i feltet og header bolden over deres keeper til 2-1. I sidste minut får de en kontra og Tjeppe kommer på tværs og smadrer Thomas ned ? -  vi(redaktøren) får dog reddet deres frispilning og kampen slutter.

Hård fight og dejlig sejr, næste kamp også hjemme mod Langtved tirsdag 6. juni kl. 19.00