Træningskamp Super Veteran vs. Langtved(regerende fynsmestre) 2 - 1

redaktøren
16. marts 2017 kl. 07:54
Fynsmestre nedlagt..

Til aftenens kamp mod Langtved stillede følgende meget skarpslebne spiller op:

Danni - Saneh(kagemanden med fin debut) - Thomas(fremragende kamp) - Langhug(nu også som fantastisk højre back) - Tjeppe(småskadet) - Morten MS(kanon debut/come back) - Erik(den mand kan jo næsten alt med bolden) - Michael Korup(debut med mange tå-afleveringer og flot kamp) - Redaktøren(magneten) - Brian(hans direkte modstander er rundtosset endnu) - Charles (mål igen,igen) - Rudi S(løber og løber) - Renato(brun og total fit hjemkommet fra træningsophold i det spanske) og Mangaer Sørensen(manden med det sublime overblik og den rigtige taktik) !!

Dejan, Frankie, formanden og Jan K. var fraværende af forskellige årsager.

også en kæmpe tak til Ronnie og Morten D. som bakkede op efter bedste evne..

Kampen startede meget lige, men vi fik efterhånden overtaget og pressede Langtved uden dog at komme til de store chancer, så pausestilling 0-0. I 2. halvleg kørte Brian rundt med 3-4 spillere i højre side, spillede Charles som køligt scorede til 1-0. Vi pressed stadig på, men en tilfældig bold havne hos Kejser Wilhelm der scorer fladt på vores lille(2,03) målmand Danni 1-1.

Da der mangler 10 minutter spiller redaktøren en sukkerbal til Michael, som elegant runder en forsvarer og spiller Charles, som spiller Rudi S og bolden er i kassen til slutresultat 2-1 på 10 sekunder.

En rigtig fin træningskamp mod en god modstander, som også er i vores pulje 14 (kan ses på denne side)