Menu

FIF/B1909 U19 holder fast i førstepladsen, efter 2-1 sejr over Sanderum

image
19. april 2017 kl. 13:09

FIF/B1909 vandt tirsdag med 2-1 i Sanderum, og holder dermed fast i U19M rækkens førsteplads.

Adem og Junior sørgede for de røde/grønne scoringer.

FIF/B1909 sad tungt på de første 15-20 minutter, hvor værterne blev presset langt tilbage, uden at det dog resulterede i de åbne chancer. Sanderum kom derefter langsomt bedre med i kampen på en meget langhåret og knoldet bane, som gjorde det umuligt at spille flot fodbold.

Og da Oliver midtvejs i halvlegen får et tyndt gult kort, for at løbe sammen med en Sanderum spiller, gav det hjemmeholdet en stor chance for at komme mere med i kampen. Men store ros til U19 drengene for at kæmper hårdt og vinder de ti minutter i undertal, da Junior bliver fældet i feltet og Adem på straffe sikkert scorer til 0-1, hvilket også var stillingen ved pausen.

Efter sidebyttet, når Sanderum kun lige at give bolden op og spille hinanden inden at Junior presser en Sanderum spiller hårdt, som resultere i at han stjæler bolden og dribler den helt ned i kassen til 0-2.

0-2 og Sanderum var igen presset langt tilbage på deres halvdel og lige, som man venter på det 3 mål vælger kampens dommer efter 10 minutters spil i anden halvleg at give Oliver sit andet gule kort og rødt, da han mener at Oliver vil filme sig til et straffe.

10 spillere og 35 minutter igen, i en kamp, hvor Sanderum i de første 55 minutter ikke rigtig havde været meget over midten.

35 minutter, hvor de ti tilbageværende FIF/B1909 drengene skulle finde nogle ekstra kræfter på en råkold tirsdag aften i Sanderum. Men igen skal der uddeles store ros til de ti U19 drenge for at kæmpe og præge kampen indtil at Sanderum i det 87 minut fanger vore forsvar ude af balance og scorer til 1-2, men tættere kom Sanderum ikke i kampen, hvor U19 drengene ikke spillede det spil som de står for pga. banen, men til gængæld kæmpede og i sidste ende sejrede.

Match Facts:

Sanderum - B1909     1 - 2 (0 - 1)

Mål:

27 min. 0-1 Adem (straffe)

46 min. 0-2 Junior

87 min. 1-2 Ukendt