Menu

To fejl annullerede mål og personlige fejl kostede sejren i lørdagens topkamp imod OB.

image
24. april 2017 kl. 12:42

FIF/B1909 U19 startede kampen bedst og burde efter 5 minutters spil, hvis altså kampens dommer havde været placeret korrekt, ført 1 – 0 da bolden efter et hjørne og lidt klumpspil foran OB målet var inde over stregen, men da kampens dommer ikke så bolden inde stod der stadig 0 – 0.

10 minutter efter er dommeren igen i centrum, da Tobias lige foran dommeren bliver stemplet hårdt af en OB spiller, som burde ha haft direkte rødt. Da OB spilleren efter DBU´s karantæneregler i kategorien grov ”udsættes modspiller for fare”, men igen vælger kampens dommer kun at taksere forseelsen til gult, selvom at Tobias efterfølgende måtte forlade banen med smerter i foden.

Derefter bølgede kampen meget frem og tilbage, dog med FIF/B1909 mest på bolden og OB farlige på omstillinger ved blodtab.

35 minutter spillet og OB har hjørne og da FIF/B1909 ikke får dækket op, står en OB spiller helt fri og header bolden over i det lange hjørne 1 – 0.

Som også er første halvlegs resultat.

Anden halvleg starter som første halvleg slutter med FIF/B1909 meget på bolden uden at blive rigtig farlige og vi skal helt hen til det 85 minut før at der rigtig sker noget igen.

Da dommeren desværre igen fejlagtigt undererkender et mål efter at Mads hedder bolden på tværs i OB´s felt og Alexander flot hedder bolden i mål.

Dommeren dømmer offside i denne situation, selvom at der står en OB spiller og målmand nede på OB´s mållinje og derved burde ophæve muligheden for at dømme offside, men det gør han.

Stadig 1- 0 og FIF/B1909 presser mere og mere på for at få udlignet og så sker det, som ikke må ske en lang høj bold bliver slået op på vore banehalvdel og Mads mistimer bolden og falder i samme situation, så en helt fri OB spiller kan score til 2 – 0 i det 90 minut og derved lukke og slukke alt håb, om bare 1 point.

I en kamp, hvor vi ikke spillede vore bedste kamp, men hvor vi havde fortjent minimum det ene point.

Match Facts:

OB - B1909     2 - 0 (1 - 0)

Mål:

35 min. 1-0 Ukendt

90 min. 2-0 Ukendt

Kampens spiller:

Ahmad

Næste kamp:

FIF/B1909 U19 spiller hjemme pokalkamp onsdag d.26/4 kl.18:15 imod Dalum 2 Division.