Menu

Optakt: Efteråret åbnes med pokalbrag

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
02. august 2022 kl. 21:27
B1909 - Marienlyst, onsdag d. 3/8 ‘22, kl. 18.00

Onsdag aftens pokalkamp mod Marienlyst er den første i en perlerække af odenseanske lokalopgør for B1909, der allerede lørdag eftermiddag får besøg af OKS i sæsonpremieren i Danmarksserien. To kampe på Gillested Park på tre døgn - så er efteråret ligesom skudt igang!

Modsat mange af de øvrige fynske divisions- og DS-klubber, har nierne haft et relativt stille ‘transfervindue’. Truppen fra foråret er stort set intakt, plus minus et par stykker. Af afgange er backen Kingsley Amoakohene taget retur til USA, mens keeper Alexander Brems er på studieophold i Frankrig. Modsat har Morten Dyg trænet med for første gang siden i vinters, og Ali Al-Rabieys lillebror, Hussein, er retur efter en afstikker til naboen FUIK. Og så har midtbaneprofilen Izunna Uzochukwu givet tilsagn om endnu en periode i rødt. Samtidig arbejdes der fortsat på yderligere tilknytning i kulissen, så vi må se hvad det ender med, når regnebrættet gøres op de kommende uger. Uanset, så er det enormt positivt, at spillerne er glade for at være i klubben og fortsat tror på det fælles projekt. Det giver en stabilitet og et godt fundament til den nye cheftræner, Nicolai F. Johansen, der som bekendt har afløst Kim Jørgensen her i sommerpausen.

Gæsterne fra Marienlyst har efter en periode med økonomisk smalhals atter fået luft under vingerne. Et fornemt forår i Danmarksserien dufter af mere, og med tilgangen af flere fynske profiler er ambitionerne styrket på Windelsvej. Mest opsigtsvækkende er tilgangen af Dalums vævre kreatør, Frederik Humlegaard, som udefra vurderet har niveauet til noget mere end Danmarksserien. Samtidig er de to offensive spillere, Kristian Weber og Umar Beriev, kommet til - sidstnævnte fra B1913. Modsat har BM måtte sende eks-nieren Ronni Larsen til den ambitiøse divisionsklub FC Roskilde. Men alt andet lige, så er det en hvid/rød naboklub i en forstærket udgave, der onsdag aften løber ind på Gillested Park.

B1909 må til kampen undvære Marco Bertelsen og Ben Pakes, der begge er på ferie, mens Christoffer Kirud er skadet. Og så mangler Morten Dyg naturligt nok et stykke endnu, inden han er klar til comeback.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen har udtaget følgende 17 spillere:

Christian Kjer
Niclas Henriksen
Visar Aliti
Christian Jørgensen
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Hjalte Ulrich
Emil Thomsen
Jonas Lund
Izunna Uzochukwu
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Bekir Demirovic
Burana Saenkham
Hussein Al-Rabiey

Vel mødt!