Menu

Optakt: Frederiksen er hot inden OKS

image
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
30. september 2022 kl. 19:30
OKS - B1909, lørdag d. 1/10 ‘22, kl. 13.00

Brandvarme Nicolai Frederiksen, der for alvor kom igang med målscoringen med sit hattrick i Brabrand, vil uden tvivl være en mand i fokus lørdag eftermiddag på OKSon Park. Ikke alene er han af Stiftens sportsreporter, Niels Abildtrup, udpeget som Danmarksseriens bedste angriber, så er han også tilbage på dén bane, hvor han udlignede med et spetakulært saksespark, sidst de røde var på de kanter. Vi håber i hvert fald på en gentagelse fra den sympatiske angriber.

Nierne fik for alvor rejst sig i Brabrand, hvor Frederiksens tre scoringer bidrog til en vital udesejr på 0-3. Således fik de røde hentet to sejre og én uafgjort i september, og når vi bortser blamagen hjemme mod Hedensted, så har vi endelig fået hul på både scoringer og points. I skrivende stund nærmer vi os midterfeltet, og vi kan med en sejr lørdag, på de bolsjestribedes intime anlæg, tage et afgørende skridt væk fra de farlige pladser.

Værterne fra OKS har overraskende haft et lidt svingende efterår indtil videre, på trods af de umiddelbare forventninger, som man på forhånd måtte have til sidste sæsons to’er. Trods flotte resultater som 3-2 hjemme mod Marienlyst og 3-3 hos TPI, så har man omvendt skuffet med nederlag i Brabrand og uafgjort i kampe, hvor man i sidste sæson vandt knebent. Den slags kender vi selv alt for godt, og det er jo ofte forskellen på top eller mellemvare. OKS’erne har derfor også meget på spil lørdag, hvor en sejr kan bringe holdet nærmere de sjove pladser.

Efteråret åbnede som bekendt med en kamp mellem netop B1909 og OKS, der delte via 1-1 på Gillested Park. Et relativt tamt opgør, der bar præg af, at en del spillere var vendt sent retur fra sommerferie. Så mon ikke at vi denne lørdag får et noget mere velkendt lokalopgør, hvor intensitet, højt tempo og god fodbold er i højsædet, som vi så ofte har været vidne til, når de to klubber har krydset klinger.

I forhold til kampen i Brabrand må B1909 se bort fra Morten Dyg, der har fået en overbelastningsskade i baglåret ovenpå sit flotte comeback. Til gengæld er både Izunna Uzochukwu og Nickolaj Hardt tilbage i truppen.

Cheftræner, Nicolai F. Johansen, har udtaget disse 16 spillere:

Christian Kjer
Ben Pakes
Marco Bertelsen
Visar Aliti
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Emil Thomsen
Izunna Uzochukwu
Burana Saenkham
Jakob Tonnesen
Ali Al-Rabiey
Nicolai Frederiksen
Jonas Lund
Nickolaj Hardt
Hussein Al-Rabiey
Mass Sise

Vel mødt!