Menu

Optakt: Sydfynsk tophold på besøg

image Hummel er ny tøjsponsor for B1909
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
01. april 2022 kl. 17:41
B1909 - SfB/Oure, lørdag d. 2/4 ‘22, kl. 14.00

Foråret blev indledt i den forgangne weekend, hvor B1909 gæstede topholdet OKS. Det blev som bekendt til et spinkelt nederlag, men der var mange positive momenter, og der er ligeledes blevet arbejdet hårdt på træningsbanen hele ugen.

Lørdag skal de røde så op mod endnu et tophold, når oprykningsfavoritterne fra Svendborg/Oure gæster Gillested Park, til årets første hjemmekamp. Vinterpausen i kulissen er blandt andet blevet brugt på, at optimere vores flotte opvisningsbane, hvor der i øjeblikket arbejdes med opsætningen af nye bander. I efteråret fik vi en ny flot lystavle, ligesom der blev lagt en ny række betonsæder med træbeklædning. Det bliver SÅ godt, når det hele er færdigt!

På spillersiden har vi fået en række spændende tilgange, der uden tvivl forstærker vores trup. I OKS-kampen var der debut til den mest omtalte, den tidligere FC Midtjylland-profil, Izunna Uzochukwu, ligesom Nicolai Frederiksen gjorde et formidabelt comeback, efter et par sæsoner med divisionsbold i Middelfart. Udover de to, har vi fået tilgang af målmanden Alexander Brems, der senest har været i norsk fodbold, samt Christian Kjær - ligeledes målmand, der er kommet fra lørdagens modstander; SfB/Oure. Og så er unge Hjalte Ulrich fra SSV Højfyn og Visar Aliti fra OKS også nye i truppen. Alle seks supplerer en intakt trup, der dog fortsat må undvære de langtidsskadede Morten Dyg og Niclas Henriksen. Sidstnævnte er i stedet headhuntet som målmandstræner, og varetager hvervet med et fantastisk engagement.

Svendborg/Oure kom modsat os selv godt fra land, da sydfynboerne på udebane besejrede bundholdet fra Tønder med 3-1. Man skulle dog helt hen til kampens sidste ti minutter, inden akademimandskabet fik afgjort kampen - det sidste mål sat ind af Fridtjof Rosenbaum, der har været med på størstedelen af genrejsningen på Sydfyn.

Inden kampen på Gillested Park, fører SfB/Oure rækken med hele ti(!) points forspring til OKS på andenpladsen, og meget skal gå galt, hvis ikke Høje Bøge atter skal dufte af divisionsfodbold efter sommerferien.

Inden da skal de hvid/sorte dog lige forbi B1909, og de røde drenge tror på en overraskelse lørdag eftermiddag. Jonas Lund er retur fra sin skade, og Jakob Tonnesen er tilbage efter afsonet karantæne. Til gengæld må vi undvære Marco Bertelsen af private årsager, samt Christian Jørgensen, der er på studietur.

Cheftræner Kim Jørgensen har udtaget disse 17 spillere:

Ben Pakes
Christian Kjær
Rune Corfitzen
Daniel Winther
Visar Aliti
Emil Thomsen
Jonas Lund
Izunna Uzochukwu
Jakob Tonnesen
Nicolai Frederiksen
Mass Sise
Christoffer Kirud
Bekir Demirovic
Burana Saenkham
Ali Al-Rabiey
Kingsley Amoakohene
Hjalte Ulrich

Vel mødt!

 

Luk