image Morten Dyg har netop bragt B1909 foran med 1-3
Henrik Brandt Rasmussen, kommunikationschef
14. april 2017 kl. 14:45
De røde holder fast i førstepladsen, efter 3-2 sejr på Sydvestfyn

B1909 vandt torsdag med 3-2 i Glamsbjerg, og holder dermed fast i Albaniseriens førsteplads. Nicolas Jørgensen, Jonas Skærlund og Morten Dyg sørgede for de røde scoringer.

Nierne sad tungt på de første 10-12 minutter, hvor værterne blev presset langt tilbage, uden at det dog resulterede i de åbne chancer. Glamsbjerg kom langsomt bedre med, og midtvejs i halvlegen havde hjemmeholdet en god periode, hvor de også fik scoret, via et hovedstød efter et hjørnespark. På det efterfølgende angreb fik de røde heldigvis udlignet, da Nicolas Jørgensen havde sidste fod på et mønsterangreb. 1-1 efter 23 minutter, hvilket også var stillingen ved pausen. Mathias Munk og Jonas Skærlund havde et par forsøg på træværket, men tættere på kom udeholdet ikke.

Efter sidebyttet kom der for alvor gang i scoringerne. Jonas Skærlund bragte nierne på 1-2, da han fra kanten af feltet hamrede bolden i nettet. En aldeles fremragende scoring, og naturligvis stor jubel i den røde lejr.

Målet tændte nierne yderligere, og blot fire minutter senere øgede Morten Dyg til 1-3. En tværpasning i feltet havnede hos en fremstormende Dyg, som med en behersket inderside bragte B1909 foran med to.

Bedst som man troede at kampen var afgjort, smuttede værternes hurtige og teknisk stærke angriber, Jonas Bentzen, igennem den røde defensiv, og blev efterfølgende nedlagt i feltet. Straffespark til Glamsbjerg, som Bentzen selv nettede på. 2-3, med en halv time igen.

Resten af kampen bølgede frem og tilbage. Mange nærkampe og knap så meget spil, var billedet på den periode. I slutfasen pressede hjemmeholdet på, mens nierne konstant lurede på en farlig omstilling. Det blev dog ikke til yderligere scoringer, og dermed hentede B1909 endnu en vigtig sejr, i bestræbelserne på at fastholde førstepladsen.

Billeder fra kampen, teksten fra liveopdateringen, og videointerview med Thomas Thorhøj, kan ses på Facebook.com/B1909dk.

Glamsbjerg - B1909         2 - 3    (1 - 1)