image De unge må ligge ryg til endnu et nederlag...
Sikker sejr til de gamle

Så var der atter en hel kamp mellem de unge og gamle uden afbrydelse - og det blev en meget velspillet en af slagsen, især de gamle...

DE UNGE: MORTEN - THOMAS - JESPER - ROAR - DENNIS - 1/2 RENATO

DE GAMLE: DEJAN(come-back) - CHARLES(også come-back) - REDAKTØREN - RUDY S - BRIAN - 1/2 RENATO

1. halvleg tordner de gamle deruda', bl.a kæmpe-giga chance til Charles - helt fri 1 m foran mål uden keeper sparker han forbi - og kommer foran 5-1, de unge (Morten D. især begynder så at pive, dårlige undskyldninger derfor slipper de gamle gaspedalen lidt og de unge får udlignet, Thomas laver vel 4 kasser - men så bliver gebet igen strammet og de gamle fører 8-5 ved halvleg med 1/2 mand i overtal(Renato). Han kommer så over til de unge i 2. havleg, som de gamle så 'kun' vinder 3-2 - altså samlet 11-7.

STATUS: 1 SEJR TIL DE UNGE - 1 UAFGJORT - 1 AFBRUDT - 2 SEJRE TIL DE GAMLE !!