01. marts 2018 kl. 07:11
Sikker sejr til de gamle i frostvejr..

I frostvejr ca. minus 12 grader kom følgende friske spillere:

DE UNGE: FRANKIE - RUDY S - MORTEN D.

DE GAMLE: LANGHUG(flere meget flotte mål) - FORMANDEN(driblede og scorede så de unge var helt rundtossede) - REDAKTØREN - M.KORUP(benene skulle lige varmes op)

De unge gik meget frisk til kampen, Morten D. tryllede med flotte detaljer, Frankie bankede bolden i kassen, Rudy S løb og løb så de første 5-3 ved sideskift, men så var det slut.

2. halvleg blev ren opvisning af brødrene med den ene flotte detalje efter den anden og Morten D. blev helt rundtosset, i løbet af no time var de gamle foran og fortsatte mod en sikker sejr på 8 - 13 - bum

Stor ros til de unge for aldrig at give op og bevare humøret uden skænderi - flere kunne ta ved lære !

Formanden gav igen en kølig i 3. halvleg for endnu en pokal - vi takker og bukker, kanon formand vi har !

TRÆNING NÆSTE MANDAG KL. 18.30 OG TRÆNINGSKAMP UGEN EFTER 14.03 MOD LANGTVED - DE UNGE SPILLER ONSDAG I NÆSTE UGE