Sikker sejr i sidste kamp før sommerferie

Jan K. - Delta - Redaktøren - M.Korup(aldrig mere golf på en kampdag)

Rudy S(verdensklasse) - Charles(uha da, kunne være blevet topscorer i rækken) - Lars R.

og på linien: Sørensen(skønt at se dig) - Langhug(direkte fra Sverige og Møns Klint) - Frankie - Krølle - Renato + crew

samt ikke mindst vores nye fotograf som har lovet at deltage i alle kampe i efteråret så der er sprit nye billeder efter hver kamp, tak for det Søren Steensen !

1. halvleg rørte KR70 dårlig bolden - og husk vi spillede en dårlig kamp ifølge flere legender i klubben - og vi kom frem til utallige chancer, alene Charles 3-4 GIGA uden scoring og flere andre, Delta, Redaktøren, Tjeppe og andre..  så 0-0 ved halvleg.

2. halvleg startede Rudy S sit one man show med KR70 som statister: 1-0 på fremragende løft over i modsat hjørne - har stadig ikke fundet ud af hvilket ben der er det bedste og heldigvis har Rudy S heller ikke -  2-0 på lille sukkerbal fra redaktøren og helt fri Rudy S sparker bolden over keeperen, 3-0 opfanger Rudy S en fejlaflevering og løfter bolden over sig selv 3-4 gange inden han flugter bolden ind i modsat hjørne - ganske enkelt verdensklasse..  men, men  vi synes li at KR70 skulle ha et trøstmål, så efter misforståelse mellem Roar(spillede ellers en stabil venstre back) og Lars får de en kontra hvor formanden og Danny ikke snakker sammen så en KR70 makker tøffer bolden ind.

Efter kampen var der hygge med Johnnys fantastiske grillpølser og kartoffelsalat - tak for det..

Tak for et skrantende forår med mange skader og protester fra andre hold, men vi kommer igen... og