redaktøren
19. april 2017 kl. 07:54
Sejr ude over de regerende fynsmestre

Til aftenens kamp i Langtved - regerende fynsmestre + topopgør - stillede vi med følgende hold:

Danni(manden var slet ikke udtaget) - Tjeppe - Erik(skadet efter 5 minutter) - Langhug - Thomas - Frankie(scorer igen,igen)

Morten Møller(igen suveræn kamp) - Redaktøren - M.Korup(hårde infights så det slog gnister og spyttet fløj rundt,altså deres)

Brian(løber fra alt og alle og strøer sukkerballer rundt) - Charles(1. mål i 2017) - Rudy S.(glem alt om Mikytarian og Giroud - i går så vi den rigtige krebs-scoring)

Saneh/kagemanden - Renato(sygemeldt, men bakke helt fortrinligt op) og naturligvis Manager Sørensen .

I en meget tæt og til tider hård kamp kom vi bagud 1-0 da Danni ikke kunne finde ud af om Langhug eller han skulle ta bolden og den blev løftet ind af helt fri makker, så skete der ikke mindre end et mirakel - Morten Møller erobrer bolden, spille Brian i dybden og ligger den ind over mål - lidt bag Rudy S, som i luften for sig vendt og rammer bolden med bagsiden af foden - ET VERDENSKLASSEMÅL - tror hele Langtved-holdet står og måber endnu. 2-1 kommer vi foran på et super kontramål, lang bold til Brian - der igen,igen løber fra deres back og afleverer til Charles, der flot og nemt sparker i kassen. Lige inden pausen får Langtved udlignet efter hjørnespark 2-2 ved halvleg.

2. halvleg er også tæt og midt i havlegen ligger redaktøren - igen beskeden selv- en sukkerbal over 25 m til Brian, der flot tager den med og sparker ind til føring 3-2. Langtved forsøger at presse på, men helt oppe ved deres hjørne føler redaktøren en bold hen til Tjeppe, der ligger den ind i hovedet på - hvem eller venstre back Frankie - jeg vil sq score 4-2 til os.

Fantastisk kamp af hele holdet mod en svær modstander !

Næste kamp hjemme mod Munkebo 25.04. kl. 19.00 - og holdet er det samme - minus Rudy S og Erik afbud - nye Dejan og Formanden