Vores første kamp - semifinale - var mod OKS, et hold vi burde/kunne/skulle slå med dette hold:

Danny - Tjeppe - Thomas - Krølle - Frankie

Lars R. - Fairclough - Redaktøren

Rudy S - Charles - Brian

Morten - Renato - Formanden - Langhug(nåede ikke i kamptøj) - Sørensen

De første 7 minutter var vi under pres af et godt kæmpende OKS-hold og Danny har en fodparade på en helt fri spiller efter Thomas er snublet ude i siden. Herefter er det os der fuldstændig styrer kampen med masser af gode angreb især i vores venstre side, først Rudy S - flere gode halve chancer - siden Brian, vi glemmer bare at blive helt farlige. Der opstår ca. midt i havlegen et kæmpe tilbud til os - en bold fra Brian i venstre side løftes indover, den bliver snittet videre af en OKS-mand og redaktøren for den pillet ned og er HELT fra foran kassen, men fumler - FOR FANDEN - bolden ved siden af mål. Lige efter har vi en chance, som ufattelig nok er større - igen Brian i venstre side, broderer med redaktøren og spiller Frankie helt blank en halv meter fra målstregen, men han - og det ligner ham sq ikke - rammer lige op i målmanden så 0-0 ved halvleg, men flot spillet 1. halvleg.

2. halvleg starter vi på samme måde med at presse dem tilbage og Brian har et par løse chancer inden redaktøren må lade sig udskifte med de plagede gigttæer, og - helt neutralt - falder vores spil lidt sammen og OKS styrer rest af kampen - vi har dog en stor kontra-chance hvor Brian får en friløber, spiller Frankie der løfter bolden over tomt mål så kampen ender 0-0 og straffesparksskytter bliver udvalgt:  Frankie - Morten - Charles - Tjeppe - Fairclough, hvor Tjeppe desværre brænder og OKS scorer på alle deres så for 2. år i træk ude mod et OKS hold vi burde/skulle slå.

Kampen om 3. pladsen(lidt ligegyldig) mod ABB aftalte vi 11 straffespark direkte uden kamp - og også her var Tjeppe uheldig(mener også formanden og Renato) så her taber vi også.

Så summa sumaraum:  3 år uden nederlag i kamp og 1 mesterskab + 2 4. pladser !!