BM/FIF/B1909 U19 spillede 2 gange uafgjort på 4 dage

image
04. september 2016 kl. 18:05

BM/FIF/B1909 spillede første uafgjorte kamp her i onsdags, imod Ringe.

U19 drengene spillede onsdag uafgjort 2-2 mod Ringe, da de rød/grønne spillede deres anden hjemmekamp, som blev spillet på Fjordagers flotte opvisningsbane, da holdets normale hjemmebane på Gillestedvej var optaget pga. at B1909´s AS hold spille pokalkamp.

U19 drenge startede, som lyn og torden i de første 45 min. og kom også i front med 2-0 på to flotte mål af Oliver på assist af Junior.

Men som en klog mand engang har sagt, så er en 2-0 føring den farligste føring og istedet for at lukke kampen til 3-0 i en situation, hvor Junior rammer overliggeren, score Ringe desværre til 2-1 lige før pausen og får derved troen på at de stadig kan være med.

Anden halvleg bliver aldrig den helt store fodbold oplevelse, da tempoet falder og kampen bliver meget rodet og fysisk, som passer Ringe spillerne bedst og som også resultere i 2-2 målet til Ringe.

Cheftræner Niki Antivakis havde efterfølgende denne kommentar:

-'Et fair resultat set over hele kampen, men selvfølgelig ærgeligt at vi ikke holdt føringen hele vejen. Vi for en god start og spiller simpelt fodbold og med lidt mere kvalitet foran mål, havde vi lukke kampen i de første 45 min.

Anden uafgjorte kamp blev spillet lørdag imod B1913.

I en kamp, hvor de rød/grønne U19 drenge undtaget de første 10 min. spillede noget af det flotteste fodbold og fuldstændig udspillede B1913 drengene, som fik løbet mange sure meter i vore kombinationer.

Alligevel er det B1913, som i en enkelt og unødvendigt situation kommer foran 1-0 25 min. før tid, men heldigvis scorer Elvar på oplæg fra Junior til 1-1 10 min. før tid.

-'Drengene havde fortjent alle 3 point, set over hele kampen, da de styre spillet undtaget de første 10 min. Vi spiller flot fodbold og alle mand yder 100% for hinanden.